За Еминем има една любов, която му пречи да се обвърже сериозно (Снимка)

Еминем
Стоп кадър: Youtube от песента Lose Yourself

Лошото момче на рапа Еминем има проблеми с влюбването. А "виновникът" за това е една от бившите му приятелки - Ким Скот.

"С Ким бяха двойка, когато той нямаше дори пет долара в джоба", разкрива негов приятел пред "RadarOnline", твърдейки, че сега предпазливостта му към обвързване е по-висока от всякога заради славата и богатството му, пише Дир.бг.

Колкото до Ким - бившите съпрузи се запознават в гимназията, а връзката им започва през 1989-а. Няколко години след това Еминем, чието истинско име е Маршъл Матърс и Кимбърли Ан Скот посрещат дъщеря си Хейли през 1995-а, а през 1999-а разменят обетите си. Бракът им е кратък - до 2001-а. Четири години по-късно се сдобряват и се женят за втори път. Уви, възобновената връзка на бившата двойка продължава само три месеца, преди Еминем да подаде молба за развод.

Оттогава той не е минавал отново под венчилото, а близки до хитмейкъра на "Lose Yourself", предполагат, че причината за това е, че той все още е белязан от тази бурна връзка.

"Маршал просто е много недоверчив към намеренията на една жена, която иска да бъде с него", твърди негов приятел. Като майка на детето му, той добави, визирайки Ким, тя винаги ще има място в сърцето му въпреки скандалната им история.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене