Керем, който флиртува от сериал в сериал, това лято рекламира с камера Турция

Керем Бюрсин 
СНИМКИ: ИНСТАГРАМ
И ФЕЙСБУК

  • 36-годишният Бюрсин от “Почукай на вратата ми” преди 13 години идва за един уикенд от Америка на сватба в родината, за да се превърне в телевизионна звезда, сред чиито фенове е дори Антонио Бандерас
  •  На 6 юли наричаният “токсичен” партньор за колежките си на снимачната площадка ще се появи след двегодишна пауза в “Това, което обичаш твърде много” - пак ще е богат наследник, който се сблъсква с очарователна измамница

Антонио Бандерас гледа “Почукай на вратата ми”, което вече правят и българските фенове на един от най-успешните турски сериали.

Испанската звезда не пропуска да се снима с архитекта Серкан Болат, който през цели 52 двучасови епизода се събира и разделя със студентката по ландшафт Еда Йълдъз. В Мадрид актьорът Керем Бюрсин е почти толкова популярен, колкото и 62-годишният днес Зоро.

Всъщност сериалът се излъчва в 39 държави и лицето на 36-годишния русокос мъж с двудневна брада заедно с впечатляващата чернокоса красавица Ханде Ерчел са буквално обожавани, а личните им отношения пълнят стотици сайтове и списания. И това се случва

повече от две години, след като сериалът е излъчен за първи път в Турция

“Почукай на вратата ми” е сниман през най-тежките месеци на ковид изолацията в целия свят. Дори в началото Керем и Ханде се запознават, репетират и общуват чрез интернет. После, докато екипите работят с маски, на Керем, който в Америка е завършил и маркетингови комуникации, му хрумва да показва на затворените в домовете хора целия работен процес и да отговаря директно на въпросите им. Въвлича в това необичайно съпреживяване Ханде Ерчел и останалите си колеги. Показват случващото се на снимачната площадка, когато камерата не работи, с чувство за хумор, за да внесат малко настроение в притихналите от ковид стреса домове. Така обаче “Почукай на вратата ми” се превръща в хит още преди първата серия да се завърти на 8 юли 2021 г. 

Керем Бюрсин и Ханде Ерчел в кадър от “Почукай на вратата ми”
Керем Бюрсин и Ханде Ерчел в кадър от “Почукай на вратата ми”

А Керем Бюрсин, който вече има зад гърба си 9 сериала, се събужда като любимия актьор първо на Турция, а после и във всяка следваща държава, която закупува симпатичния сериал, създаден от безспорно талантлив отбор. Умее да работи професионално в социалните мрежи, където има 11 милиона последователи.

Самият Керем е изключително харизматичен и достъпен. В първото го сравняват с друга звезда от турските сериали - Джан Яман, чиито фенове обаче са разочаровани от високомерието и особено от бягството му в Италия, където той опитва да разшири своята популярност. За разлика от Яман обаче Керем се връща в Турция, след като със семейството си живее в 6 държави.

Момчето се ражда на 4 юни 1987 г. в Истанбул, но буквално месеци след това с фамилията — майка и сестра, следват назначенията по света на бащата, който е строителен инженер.

Двете деца растат и учат в Шотландия, Индонезия, Обединените арабски емирства, Малайзия. После следват 15 години в Тексас, Бостън и Лос Анджелис в САЩ, където Керем, насърчаван основно от майка си, завършва актьорско майсторство. Докато следва в Лос Анджелис, работи като шофьор и гид във филмово студио, което наема за проекти известни актьори. Керем така и не стига до роля, с която да покаже потенциала си, а филмите, в които се снима, съвсем не са шедьоври. 

Актьорът често публикува в социалните мрежи  по-разголени снимки.
Актьорът често публикува в социалните мрежи по-разголени снимки.

Неочаквано пътуване до Турция преобръща живота му - отива на сватба на роднина, където е забелязан от известен филмов агент. В началото е

силно критикуван, че турският

му език не е добър

Всяка следваща роля обаче го прави все по-разпознаваем от зрителите и по-търсен от продуцентите на сериали и рекламни клипове.

През 2014 г. играе в тийнейджърския проект “В очакване на слънцето”, който го прави най-добър актьор на наградите на Ege University и Media Meeting. Обявен е и за най-обещаващ изпълнител със “Златна леща”.

“Почукай на вратата ми” обаче го изстрелва сред десетте най-добри турски актьори и

десетте най-красиви мъже в сериалите

и му донася всички големи отличия в този жанр.

През първия сезон на снимачната площадка на романтичния сериал започва и сериозна връзка с екранната си партньорка Ханде Ерчел, която потвърждават публично едва на снимките на втория сезон.

Филмът е най-успешният проект за 2021-2022 година. Сюжетът няма нищо общо с обичайните турски семейни саги - модерен и дързък. Дори невинна сцена на нежност във ваната и банята между екранните Серкан и Еда предизвиква сериозен трус сред по-консервативната турска публика. Излъчените кадри са обект на проверка на специална комисия, което обаче го прави по-популярен сред младите. 

Керем Бюрсин 
СНИМКИ: ИНСТАГРАМ
И ФЕЙСБУК
Керем Бюрсин СНИМКИ: ИНСТАГРАМ И ФЕЙСБУК

Актьорите Керем и Ханде се държат приятелски с журналистите и се превръщат бързо и в любимата двойка на зрителите. Година след финала на сериала обаче двамата неочаквано се разделят, без да си позволят нито обяснения пред медиите, нито коментари в социалните мрежи. Предположенията са от стратегия на агентите им двамата талантливи актьори да не си пречат взаимно на кариерите до изневяра на чаровния Керем. Нито една от версиите не е потвърдена от двамата.

Медии обаче му закачат етикета “токсичен”, за да предупредят партньорките му в бъдещи проекти за сериозна опасност да се влюбят в него. Ханде е третата актриса, с която той публично демонстрира близки отношения. А преди дни Керем с готовност добавя към тази “слава” признание, че е готов да флиртува до края на живота си.

В същото време феновете постоянно се опитват така да подредят пъзела, че екранните Серкан и Еда да продължат все пак любовта си и в реалния живот.

Всъщност това, което се случва между симпатичните и талантливи актьори, е иначе обичаен сюжет на снимачните площадки на успешните сериали в Турция. Силната химия, ако се появи между изпълнителите, изчезва обикновено след финалните сцени, но пък догадките за ренесанс на връзки, сватби, раздели и нови любови пълнят с години жълтите медии. Това се случва вече втора година и с живота на Керем Бюрсин и Ханде Ерчел. На снимки от личните им празници журналисти търсят издайнически детайли, които да потвърдят версията, че те все пак поддържат тайна връзка.

Преди месеци двамата са заснети в кафене в Истанбул, което съвсем не е любовна среща.

Оказва се, че актьорът подкрепя своята колежка в труден личен момент, когато 4-годишната ѝ племенница е диагностицирана с онкологично заболяване. 

Керем Бюрсин 
СНИМКИ: ИНСТАГРАМ
И ФЕЙСБУК
Керем Бюрсин СНИМКИ: ИНСТАГРАМ И ФЕЙСБУК

Керем е изумен от реакциите на медиите и си позволява да обясни, че семейството на Ерчел му е близко и той не е безразличен, когато то преминава през труден период. Актьорът дори е изумен, че в Турция е изненада, когато една разделила се двойка се държи цивилизовано помежду си и общува след края на връзката.

Керем Бюрсин се опитва да промени подобни стереотипи в своята страна, участвайки в кампании в подкрепа на жените.

Той е и сред известните лица, които

след разрушителните земетресения в Турция

започват световна кампания

за набиране на дарения за пострадалите сънародници, използвайки своята международна популярност от сериалите. 

Керем и Ханде продължават по своите пътища, като доскоро липсваха каквито и да е слухове за нови, сериозни партньори. Той повече от година публикува снимки и видеа само с родители, племенник и…куче.

И ако Керем надгражда своята актьорска кариера, то Ханде изведнъж се превърна в следена светска персона. 30-годишната красавица вече е любима на наследника на една от най-известните и богати турски фамилии. Хакан Сабанчи, чието семейство строи и притежава търговски кораби, не пропуска да демонстрира връзката си с елегантната актриса от Париж до Истанбул, от Рим до Кан. Двамата минаха дори по червения килим на прочутия филмов фестивал, след което се оказа, че Ханде е в Кан заради реклама на сладолед, в която участва.

Лицето на Керем се появява в най-различни кампании - от достъпна световна марка за дрехи през студен чай до скъпа марка автомобили. Актьорът преди месеци предупреди, че вече е в етап на своята кариера, в който ще подбира по-внимателно рекламните си договори. Малко след това Керем все по-често започна да се появява

с камера или фотоапарат в

най-красивите точки на Турция

Актьорът вече е рекламно лице на турските авиолинии, които в най-мащабната си кампания се опитват да привлекат туристи от поне 39-те държави, в които се върти сериалът “Почукай на вратата ми”. В кратки клипове Керем се появява сред малко познати забележителности в Турция - буйни реки, недостъпни планински местности, старинни крепости, а застанал до самолет на националния авиопревозвач, съобщава, че това е новият му работен офис.

И за да не забравят феновете колко магнетичен може да е 36-годишният красавец, след двегодишна пауза той отново влиза в ролята на богат наследник, който този път среща измамница. В началото на юли, когато у нас повтарят историята на успелия архитект Серкан Болат, турските зрители ще гледат първия епизод от новия сериал “Това, което обичаш твърде много” . 

Керем Бюрсин запазва добрата си форма с много тренировки в залата.
Керем Бюрсин запазва добрата си форма с много тренировки в залата.

Този път продуцентите са подбрали за партньорка на Керем 22-годишната Хафсанур Санджактутан, която е от най-новото поколение турски звезди. На рекламните снимки за проекта младата дама с име, което трудно се произнася, се появява с копие на тоалета, с който Ханде Ерчел презентира “Почукай на вратата ми”. Керем повтори романтичните погледи, с които преди години стартира най-успешният все още турски сериал. Сега предстои да проследим дали това ще е достатъчно и за “Това, което обичаш твърде много” да се превърне в летен хит.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене