Шеф Кустев от "Мастършеф": Бях милионер като работих за Марги Хранова

Един от топготвачите в "Мастър шеф", който ще гледаме като жури в предстоящия сезон - шеф Илиан Кустев работил в автомивката на легендарната певица Марги Хранова. "Собственици бяха Марги Хранова и съпругът й Кико, с които и до днес сме доста близки приятели. Бях милионер на онези пари", смее се топготвачът.
"В този период не успях да вляза в ТОХ-а, училището за готвачи, тъй като успехът ми в училище беше нисък. Оценката по руски ме провали и не можех да си помисля, че ще уча там", смее се днес Кустев.
Веднага след това той изоставил всичко и тръгнал с баща си за Холандия, а после, по думите му "животът му се усмихнал и се скачил на кулинарната сцена".
Днес, шеф Кустев се радва и на добра работа, и на прекрасно семейство. Има приятелка от близо година. "Тя е добра и много се грижи за мен. Изключително отговорна е, обича да готви. Вече все по-рядко се срещат такива млади дами", не скрива новият член на журито в "Мастършеф".
Именно гаджето му била най-голямата фенка на рецепта, с която готвачът вечатлил Джони Деп, когато беше у нас. "Използвам чоризо, защото следвам световните тенденции да комбинирам различни вкусове от различни краища на света. Тайната съставка е сос, наречен "пържи-печи", който се състои от 50% олио и 50% чисто масло", похвали се готвачът.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене