Бритни Спиърс се оплака, че бодигардът на Виктор Уембаняма я е ударил в лицето

Бритни Спиърс КАДЪР: Инстаграм/britneyspears

Певицата Бритни Спиърс се оплака, че бодигардът на френския баскетболист Виктор Уембаняма я е ударил в лицето. 

Инцидентът е станал в сряда в Лас Вегас, а от полицията потвърдиха, че са били извикани в хотел "Ариа" във връзка с разследване на побой. Арестувани няма. 

Спиърс заяви в публикация в социалните мрежи, че инцидентът е бил "травмиращо преживяване", за което не е била подготвена.

Баскетболистът Уембаняма заяви, че "не е видял какво се е случило".

19-годишният Уембаняма е бил в Лас Вегас преди първия си мач от Лятната лига, когато е посетил ресторант "Ариа" на булевард "Южен Лас Вегас", където Спиърс казва, че го е забелязала.

"Реших да се приближа до него и да го поздравя за успеха му. Беше много шумно, затова го потупах по рамото, за да привлека вниманието му", каза тя.

След това бодигардът на баскетболиста я ударил в лицето с обратната страна на ръката си, в резултат на което очилата ѝ паднали и самата тя почти се озовала на земята, твърди Спиърс.

Спиърс заяви, че е чула разказа на Уембаняма за инцидента, което я е накарало да сподели своя.

Уембаняма е казал на репортер от местни новини: "Не можех да спра. Някой ме викаше: "Господине, господине" и ме хвана отзад".

"Не видях какво се случи, защото вървях и не спрях. Това лице ме сграбчи отзад - не за рамото ми, а ме сграбчи отзад", разказа баскетболистът.

"Знам само, че охраната я отблъсна. Не знам с каква сила, но охраната я отблъсна. Не спрях да видя какво става, за да мога да вляза и да се насладя на вечерята", каза още той.

Спиърс благодари на полицейското управление на Лас Вегас за подкрепата, предаде Би Би Си.

Миналата година 41-годишната Спиърс се омъжи за дългогодишния си партньор Сам Асгари.

29-годишният Асгари я защити в социалните мрежи, като написа: "Надявам се въпросният мъж да си вземе поука и да промени пренебрежението си към жените."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене