Мила Роберт: Влюбена съм в един мъж от много скоро, популярен е

МИЛА РОБЕРТ

  • Отличителната ми черта е, че не приличам на никой друг, казва певицата
  • Влюбена съм в един мъж от много скоро, популярен е и има хубав "Инстаграм"
  • Аз съм странна и различна, водя свой път с любовта и Бога

"Аз съм страна и различна, водя свой път с любовта и Бога. На моменти това ме обезкуражава. Питам се защо не заминах, защо не избягах", това каза пред Мон Дьо по NOVA Мила Роберт. 

"Това питане и лутане може би идва от пускането на първия ми албум, с дистрибутора. Тогава един човек ми каза ти не си Гери Никол, ти не си Тита, ти не си никой. И тогава осъзнах, че аз не съм това което се търси", казва Роберт. 

Тя сподели, че отличителният й белег е, че не прилича на никой друг.

"Имах много приятно детство и в същото време малко объркващо, дете съм на разведени родители. Останала ми е една тъга от това и ми е трудно да повярвам в любовта между двама хора. Не съм ядосана на родителите си, а тъжна, тази дъга си стана като мотив на живота ми ..е така да я изпитвам постоянно, всеки месец", казва още тя.

Роберт разказва, че нивото на тревожност не спада, каквото и да прави. Сега излизам от един такъв период, в който имаше дни в които бях добре, в други които бях много нахъсана, казвах си стига край.

До хапчета не съм стигала, алкохола ми е слабост. В НАТВИЗ много се пие. Там се изгражда един малък алкохолик.

"Въпреки травмите ми от театралната школа, той ме направи силен човек. Там има тенденция да се мачкат младите талантливи хора, с неясна цел. Просто да им се покаже, че живота не хахо-хихи".

Тя посочи, че решението за което не съжалява, е че не се е борила за щат в никой театър, а да прави това което обича.

"Обичам да ходя по път, който никой не е минавал, за да създам за себе си живота, който имам в момента", казва Роберт. 

Относно новината, която плъзна в медиите, че Роберт е подписала с музикалната компания „Пайнер“ и ще става поп-фолк изпълнител, певицата с ирония отговори така: изглежда, че ще тъна в богатство и разкош, ако това е така.

Категорична бе обаче, че няма подписан договор със сигурност.

„Ако ставам чалга певица, ще съм естествена, ще го измисля да е много готино и да не влизам в шаблона. Ще ходя без грим, чуплива коса, и нежна рокличка, и ще пея поп-фолк. Реално то това е ретро чалгата, те там са естествени. Аз ще върна ретро чалгата на мода“, закани се дъщерята на актрисата Ваня Щерева.

Тя сподели пред Мон Дьо, че е влюбена в човек, който е популярен и имал хубав инстаграм. Представяла се като жената и майката на неговите деца. 



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене