Братът на Джани Версаче сключи църковен брак на 78 г. с жената, която срещна след убийството му

Двамата са заедно от 18 години.
Снивка: Инстаграм

Санто Версаче, брат на убития през 1997 г. в Маями дизайнер Джани Версаче, се ожени за адвокатката Франческа де Стефано на бляскава церемония в Рим.
78-годишният предприемач каза "да" на 53-годишната жена на живота си в присъствието на много звезди от италианския шоубизнес и телевизия. Двамата си обещаха вечна вярност в църквата „Санта Мария ин Лучина”, а после се веселиха в луксозния ресторант „Казина Валадиер” в парка „Вила Боргезе”.

Сред гостите бяха бившата жена на Ерос Рамацоти – Мишел Хунцикер, и общата им дъщеря Аурора, тв водещите Алба Париети, Елеонора Даниеле, Амбра Анджолини, актрисата Мария Грация Кучинота и др.

Санто Версаче и Франческа де Стефано са заедно от 18 години, а през 2014 г.сключиха граждански брак. Сега обаче те решиха да се закълнат и пред Бога.

Двамата се запознават в труден за предприемача момент – малко след смъртта на брат му Джани. Франческа е адвокат и директор в Министерството на икономиката. Открай време тя е клиентка на модната къща „Версаче”. И тя като братята Версаче е от Реджо Калабрия, а в миналото баба й била редовна клиентка на шивашката къща на майка им. „Тя е с 25 години по-млад от мен, но ме накара да забравя всички травми”, каза пред медиите за Франческа Санто Версаче.

В миналото той беше женен за Кристина Рагаци, от която има две деца – Франческа, дизайнерка на чанти, и Антонио.

По-големият брат на Джани и Донатела Версаче беше избран през 2011 г. за депутат с Народа на свободата на Берлускони, но по-късно остави коалицията заради несъгласие с политиката й. Санто Версаче беше главен изпълнителен директор на групата „Джани Версаче” до 2004 г. През 2019 г. стана президент на продуцентската филмова къща „Минерва Пикчърс”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа
Жена, изнасилена от Пи Диди: Заплаши да нареже лицето ми с нож. Той е замесен в убийството на Тупак

Напишете дума/думи за търсене