Красавецът Кирил Недков взима мястото на Сашо Кадиев

Деси Стоянова ще си партнира с очарователния актьор
Снимка: Архив

Слуховете, че Сашо Кадиев изоставя екранната си половинка Деси Стоянова, вече не са просто слухове.

Сашо, който придоби наистина широка популярност именно като водещ на "Преди обед" по Би Ти Ви в последните близо 12 години, не спря да досажда с постоянните си отсъствия и закъснения и явно капката вече е преляла.

Актьорът обожава сутрешното шоу
Снимка: Архив
Актьорът обожава сутрешното шоу Снимка: Архив

Доверени източници от коридорите на телевизията разкриват, че мястото на Кадиев вече е дадено на друг и е въпрос на време зрителите да видят до Деси новия водещ. Става въпрос за добре сложения, красив и талантлив актьор Кирил Недков, който съвсем скоро ще се появи на екран в новото си амплоа. Може да се каже, че в края на пролетта той премина "тест-период" на диванчето до Деси в специалното едноседмично издание "Деси и кавалерите", докато Сашо празнуваше в Италия рождения ден на любимата си. Тогава интелектът и отличното поведение пред камера на Кирил явно са направили впечатление, защото от Би Ти Ви не са се забавили да му предложат позицията на водещ за постоянно.

Кирил вече е доказал професионализма и актьорския си талант в редица успешни български сериали като "Столичани в повече", "Откраднат живот" и "Мен не ме мислете", а тази година получи и първия си "Аскеер" за поддържаща мъжка роля в спектакъла "АРТ" от Ясмина Реза, за ролята на Иван. В близките месеци ще стане ясно, дали Недков ще се справи успешно и с ролята на партньор на взискателната Деси Стоянова и то в едно от топ предаванията на Би Ти Ви.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа
Жена, изнасилена от Пи Диди: Заплаши да нареже лицето ми с нож. Той е замесен в убийството на Тупак

Напишете дума/думи за търсене