Сеизмолог: Концертът на Тейлър Суифт предизвика земетресение от 2,3 по Рихтер в Сиатъл

Тейлър Суифт 
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ТЕЙЛЪР СУИФТ В ИНСТАГРАМ

Сеизмолог в Сиатъл регистрира "земетресение" - но виновник за него не е разместването на тектоничните плочи. Това е "Shake It Off" на Тейлър Суифт.

"Трусът на Суифт", предизвикан от концерт на Тейлър Суифт, е регистриран от сеизмолога Джаки Каплан-Ауербах, съобщава CNN.

"Трусът на Суифт" е имал много ритмичен модел на върхове и спадове, които са били резултат от самата музика, както и от феновете. Сеизмографите измерват движението на Земята, което при земетресенията се причиняват от притискането на тектоничните плочи и освобождаването на огромни количества енергия при триенето им. Земетресението на Суифт, от друга страна, това е Тейлър... Суифт.

Това не е първият път, в който Суифт попада в новините покрай неотдавнашното турне Eras, тъй като беше разкрито, че феновете, пристигащи на концерт в Денвър, са могли да бъдат видени от Космоса, пише vesti.bg. Сателитни снимки показаха как стадионът Mile High се пълни с повече от 70 000 фенове, демонстрирайки отдадеността, която характеризира типичния почитател на Суифт.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене