Мисис Баба Сияна Йорданова, явила се и на друг конкурс за красота: Не знаех, че съм нечия собственост

Не искам да влизам в конфликти и да водя битки, това не е присъщо за мен. Не търся пет минути слава, адмирирам дейността и постиженията на г-жа Савова и най-вече това, което прави за пострадалите жени.

Относно ситуацията, мога да кажа, че не знаех, че съм нечия собственост и трябва да искам разрешение като малко дете. Извинявам се пред всички, които са се почувствали засегнати.

Както вече “24 часа” писа, собственичката на "Мисис България" Меги Савова, коментира с пост в социалните мрежи, че конкурсът, на който Сияна Йорданова е трябвало да представи България, е през април 2024 в Гибралтар - Баба на Вселената (Grandma Universe).

А тя се е явила на “ЕЛИТ ТРАНСКОНТИНЕНТАЛ ЕВРОПА”

Може би нещата са интерпретирани като Мис Баба Европа, което няма нищо о1бщо, аз спечелих титлата Ms. Elite TCP Europe 2023 - съвсем различен формат. Аз спечелих конкурса за жени със своята кариера и дейност, които презентират себе си, а красотата е просто бонус. 90% от оценката е на база презентацията относно родината и себе си и за дейността си.

Сияна Йорданова разказва, че не е подписвала договор със собственичката на "Мисис България" Меги Савова, не си спомня и за декларация, но не изключва възможността да има такава. Тя разбира за случилото се едва след като се върнала от Унгария, втелефонен разговор с Меги Савова. Станало е разминаване, защото не е наясно с правилата, смята Сияна Йорданова.

Йорданова не иска да влиза в конфликти и не желае да се раздува историята на всичко случващо се в държавата, свързано с насилие и убийства.

Това е суета и его, добре е да ги преглътнем. Суета от моя страна и его от другата.

Тя ще върне короната и ще продължи “там, където я уважават и оценяват - в Атланта”, където ще представлява Европа.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене