Кои бяха в леглото с America's Sweetheart Сандра Бълок

Сандра Бълок и Брайън Рандал СНИМКА: Туитър/bullockslays

Сандра Бълок е една от най-популярните актриси. Бе обявена за America's Sweetheart, или любимката на Америка преди десетилетия. През последните години тя заряза кариерата си, за да се грижи за “любовта на живота си” Брайън Рандъл. Двамата се запознават през 2015 г., когато известният фотограф снимал рождения ден на доведения син Луис, и останаха неразделни до смъртта му. Рандъл почина след дълги години битка с амиотрофична латерална склероза. Осемте години с Брайън са и най-дългата връзка на “Мис Таен агент”. Ето кои още успяха да вкарат Сандра в леглото си.

Грег Дейвис

Той е нейната ученическа любов. Двамата били толкова влюбени, че са били гласувани от съучениците си като двойката, която със сигурност ще сключи брак. Интересното е, че и двамата в крайна сметка се оказват в Холивуд. Грег обаче е електричар, който е работил в хита “Игри на глада”. През 1995 г. той публикува разказа си “Аз съм идиотът, който изпусна Сандра Бълок” в списание “Сънди”.

Майкъл Майлър

Майлър е един от известните телевизионни продуценти. Двамата са заедно около 9 месеца през 1989 г. Преди Сандра той излиза с бъдещата съпруга на Доналд Тръмп Марла Мейпълс. В момента е женен за актрисата Саша Лазар.

Тейт Донован

Първата голяма тръпка. Запознават се на снимките на “Любовна отвара номер 9” през октомври 1990 г. След година и три месеца Тейт предлага брак и Сандра се съгласява. Двамата обявявят годежа си. Той обаче продължава доста дълго и не се стига до сватба. Двамата се разделят през октомври 1995 г. По едно време Сандра и Дженифър Анистън си го делят. Тейт има епизодична роля в “Приятели” като гаджето на героинята на Анистън - Рейчъл. Той играе Донован.

Трой Ейкмън

Легендата на американския футбол излиза със Сандра за няколко месеца след раздялата с Донован. Двамата подновяват връзката си през 2014 г. след поредната раздяла на актрисата. Трой е легенда на най-скъпия спортен клуб в света “Далас Каубойс”, като го изведе до три титли през 12-годишната си кариера.

Матю Макконъхи

Романсът им продължава около година и 5 месеца от август 1996 г. Двамата така и не си признават връзката, но според техни приятели слуховете са верни.

Дон Падиля

Двамата са само няколко месеца заедно. Дон работи в операторския екип на няколко филма. Двамата са заедно на премиерата на “Мрежата”.

Двезил Запа

Задържат се заедно около 9 месеца през 1998 г. Китаристът е синът на легендата Франк Запа, но накрая не придобива неговата популярност. Истинското му име е Йън Доналд Юклид Запа.

Ги Форсайт

Един от най-известните изпълнители на блус в САЩ. Композитор на няколко хита. Отново връзката е прекалено - кратка само за няколко месеца.

Боб Шнайдер

Вокалистът на “Грозни американци” е заедно с актрисата цели две години от 1999 до 2001 г. Двамата се появяват заедно на премиери, на ревюта. След раздялата Шнайдер дори достига до титлата най-добър музикант на САЩ за 2003 г.

Хю Грант

Според слуховете са заедно поне 6 месеца. Така и обаче никой не потвърждава връзката. Двамата съмнително също запазват мълчание по случая.

Райън Гослинг

Сандра е първата тръпка на младия актьор. Двамата са заедно около година до 2002 г. След това той се впуска в куп краткотрайни връзки. От 2011 г. обаче е с Ева Мендес и двамата са перфектната двойка. След Сандра той излиза още с Рейчъл Макадамс, Кат Денингс, Кейси ЛаБьо, Кристина Дениълс и много други.

Джеси Джеймс

Единственият брак на Сандра е с известния производител на мотори и телевизионен водещ. Тя е третата му съпруга след Карла Джеймс и Джанин Линденмюлдер, една от най-големите порнозвезди в САЩ.

Джеси и Сандра са заедно цели 5 години. Разводът е тежък, след като Джеймс е хванат в куп изневери.
По времето, когато са заедно, Сандра осиновява сина си Луис. Само няколко седмици по-късно идва новината за развода.

След раздялата с Бълок Джеси Джеймс има още два брака. Първият му е с пилота от американската формула “Индикар” Алексис ДеДжорджия, а сега е с още една порноактриса - Бони Ротен. Ротен е петият брак на здравеняка.

Райън Рейнолдс

Връзката им идва след разводите и на двамата. Сандра се разделя с Джеси Джеймс, а Райън - със Скалет Йохансон. Рейнолдс обаче много бързо я зарязва и се хваща с Блейк Лайвли. Двамата вдигнаха сватба на 9 септември 2012 г.

Крис Евънс

През април 2014 г. се ражда двойката с Капитан Америка. Всички очакват двамата да останат заедно. Разделят се обаче много бързо.

Майкъл Макдоналд

Последната връзка, преди да намери любовта на живота си Брайън Рандъл. Майкъл е звездата от “Остин Пауърс”. Двамата са заедно само няколко месеца.
С Брайън осиновява дъщеря си Лейла. Дори ходи на училище за родители, преди да направи тази стъпка. Сега смята да направи същото и с дъщерята на Рандъл - Скайлър Стейтън. Според Бълок тя е “едно от най-добрите неща в живота ми”.

Сандра Бълок и Брайън Рандъл са разменили своите обети, брачни клетви, пред приятели и близки в курорт на Бахамските острови шест години преди смъртта му и три години преди тежката му диагноза, написа Daily Mail.

Браян беше диагностициран с неврологичното заболяване през 2020 г., но три години преди това изглеждаше, че той и Сандра са имали нещо като сватбена церемония.

Във видео, получено от MailOnline, се вижда как двамата със Сандра танцуват заедно, след като тя е нарекла Брайън “любовта на живота си” на интимна церемония. Твърди се, че предполагаемата церемония не е била правно обвързваща и не е включвала служител с такива права, но изглежда, е била толкова близо до сватба, каквато Сандра може би е искала.
Видеото показва Сандра, облечена в разноцветна рокля и прическа на плитки. Браян бил с бяла риза, черни панталони и бейзболна шапка. Двамата се прегръщат нежно в клипа, докато танцуват, без да знаят какво ще ги очаква години по-късно.

Видеото е заснето през 2017 г. във вилата Three Bees на остров Харбър на Бахамите. Курортът очевидно е любим на актрисата и нейното семейство и е идеален за уединение, тъй като вилата се отдава под наем само на едно семейство.

Вътрешен човек казал още на MailOnline, че Сандра тайно се е грижела за дългогодишната си любов и държала ситуацията далеч от хорските очи. Не допускала хора в дома освен лекарите и медицинските сестри, които се грижели за него.

Сандра разкри в интервю преди две години, че няма нужда от официален документ, за да демонстрира любовта към мъжа до нея.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене