След “Петък вечер” татковците от сериала проспиват събота и се събуждат в “Неделя сутрин”

Филип Буков, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Павел Иванов  в “Петък вечер”

Премиерата на новата постановка е на 13 септември в София

Случвало ли ви се е толкова много да се забавлявате в петък вечерта, че да забравите какво сте правили? Павел Иванов, Филип Буков, Стоян Дойчев и Христо Пъдев ще разкажат на сцената как може да се върнат спомените в новата им постановка “Неделя сутрин”. Четиримата главни герои от сериала “Татковци”, който се излъчваше по Би Ти Ви, се събират отново за продължение на първия им авторски спектакъл “Петък вечер”.

“Спектаклите са продължение един на друг, но не мога да твърдя, че ще си приличат по нещо. В “Петък вечер” разглеждаме от много ъгли очакването ни за излизането в петък вечер, докато в “Неделя сутрин” героите ни толкова добре са си прекарали в петък вечерта, че прескачат съботата и се събуждат направо в неделя сутринта”, разказва пред “24 часа” Павел Иванов.

Освен четиримата актьори на сцената се качва и световният шампион по бийтбокс Александър Деянов - Скилър. В първата постановка той създава цялото музикално оформление, но в новата ще влезе и в ролята на актьор, като ще представи монолози. Идеята да създадат продължение на представлението е и на четиримата актьори.

“Някои персонажи и герои от “Петък вечер”, които са любими на зрителите, ще продължат своя живот и в “Неделя сутрин”. Тогава се събуждат с атрактивни истории. Тези наши герои взаимно ще си допълват забравената картинка от петък, докато накрая не си спомнят заедно какво се е случило”, разказва Павел Иванов.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене