Бритни Спиърс и Сам Асгари имали предбрачен договор, певицата не му дължи издръжка

Бритни Спиърс КАДЪР: Инстаграм/britneyspears

Бритни Спиърс и съпругът й Сам Асгари имали предбрачен договор, според който певицата не му дължи пари в случай на развод. 

Според източници на TMZ обаче в същия договор имало и клауза за конфиденциалност, което може да принуди певицата да му напише чек, за да не издаде той информация за личния й живот. 

Асгари ще може да запази колите и подаръците, които е получил, но Спиърс не му дължи съпружеска издръжка. Предбрачният договор обаче задължава моделът да не говори за връзката си с Бритни. 

Така че на пръв поглед изглежда, че Сам не получава нищо съществено, но това не е така. Адвокатът на Асгари е подал документи за развод, в който иска издръжка. Това се счита за оспорване на предбрачния договор. 

Ако договорът бъде оспорен успешно, клаузата за конфиденциалност ще отпадне. 

Близки до двамата твърдят, че Сам Асгари може да разкрие много лична информация за връзката си с певицата. Според тях Бритни би могла да плати на бившия си съпруг, за да не стане тази информация публично достояние. 

Според TMZ адвокатите на Бритни и Сам ще преговарят и в крайна сметка тя ще му напише чек за няколкостотин хиляди долара, които ще включват нов договор между тях. Част от това споразумение ще включва клауза за конфиденциалност, която ще изисква от Сам да върне всички пари, които е получил, ако наруши споразумението за неразкриване на информация.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене