Вместо на море – в градината. Кой какво отгледа?

Къци Вапцаров се похвали с огромни дини

Къци Вапцаров се похвали с огромни дини

Къци Вапцаров се похвали какви големи, но и сладки дини е отгледал. “От мойто по-убаво нема! 25 кила в две дини”, пише тв водещият във фейсбук, като показва със снимки колко червени и сочни са отвътре. Той дори дава съвет как да се избира по-сладка диня: “Думкаш я с лапа... трябва да кънти ниско плътно и да отзвучава хубаво”, пише Вапцаров. Той е един от най-известните градинари, като често показва каква продукция има през всеки сезон. Сам отглежда и пчели и си прави мед. 

Део се грижи за зеленчуците, жена му ги бере, а децата им ги ядат
Део се грижи за зеленчуците, жена му ги бере, а децата им ги ядат

Део се грижи за зеленчуците, жена му ги бере, а децата им ги ядат

Килограм и 300 е рекордът, който Деян Славчев-Део поставя с един домат. 4 години вече тв водещият се занимава с градинарство, откакто със съпругата си Мариана и двете им деца се преместиха в село Годеч.

Имат и оранжерия, в която отглеждат домати, краставици и люти чушки, а във външната градина растат тиквички, лук и подправки. Но дъждовете удавили всичко отвън, разказва Део. Основно той се занимава с градината, жена му бере доматите, а децата им ги ядат. “А аз гледам отстрани”, шегува се Део. Признава, че не може да дава съвети за градината, защото бил само “аматьор” и се занимавал с това, защото му доставя удоволствие.

Йорданка Благоева ще продава домати с тегло почти килограм 

Йорданка Благоева отглежда  домати, краставици, тиквички, люти чушки и различни видове подправки.
Йорданка Благоева отглежда домати, краставици, тиквички, люти чушки и различни видове подправки.

Домат, тежащ над 800 грама, показа олимпийската лекоатлетка Йорданка Благоева. “Вечерната реколта! От утре съм на пазара при бабите в Самоков!”, пише Благоева във фейсбук със снимки на големите домати. Тя отглежда червени, бели и черни домати, краставици, тиквички, люти чушки и различни видове подправки. Дворът на спортистката е отрупан и с красиви цветя. 

Йорданка Благоева ще продава домати с тегло почти килограм
Йорданка Благоева ще продава домати с тегло почти килограм
Йорданка Благоева
Йорданка Благоева

Лятната реколта на Катето Евро 

Катето Евро
Катето Евро

И тази година Катето Евро е отгледала чудни домати. Тя е една от най-известните градинарки, като често показва какво произвежда в софийското село Кокаляне, където живее. Въпреки че често пътува заради постановките, в които играе, Катето Евро се грижи добре за плодовете, зеленчуците и цветята. “За мен няма нищо по хубаво от моята градина!”, пише актрисата под коментари в социалните мрежи как успява да отгледа толкова хубави домати. 

Лятната реколта на Катето Евро
Лятната реколта на Катето Евро

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене