Ненчо Илчев сбъдва 30-годишна мечта – на 1 септември открива експозицията на фокуси

Ненчо Илчев и част от реквизита на българския илюзионист Орфи, който съпругата му е подарила на актьора. Снимка личен профил в Инстаграм

След 30 г. преследване на мечтата си актьорът и фокусник Ненчо Илчев най-сетне може да се похвали, че е на финалната права. И скоро ще покаже колекцията си от илюзионни атрибути и реквизити, която от 30 години събира.

Експозицията ще бъде открита на 1 септември в родното село на актьора - Момчиловци, като се намира до църквата “Св. Константин и Елена”. “Тази колекция ще се превърне в най-големия музей на илюзионното изкуство в Европа”, обяснява той във видео, което публикува във фейсбук. С него той прави онлайн обиколка на експозицията, като разказва за всеки обект. Кът на Мистър Сенко с електрическия му стол и костюм, реквизити от фокусите на Харди и още много други експонати на илюзионното изкуство ще видят посетителите. 

Снимки на подредената музейна експозиция на Ненчо Илчев в село Момчиловци.
Снимки на подредената музейна експозиция на Ненчо Илчев в село Момчиловци.

Откриването е на 1 септември, но и преди това може да бъде разгледана. “Ако някой дойде преди 1-и, аз лично ще го разведа, защото ще бъда тук до края на август”, обяснява Илчев. Засега той ще покаже само колекцията си с реквизитите за фокуси, тъй като са нужни много средства за музей.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене