Михаил Дюзев се сбогува с "Пресечна точка", сменя го Анна-Мария Конова

Михаил Дюзев
Снимка: Фейсбук

Журналистът обаче продължава да води "Дарик радио" всяка сутрин от 6,30 до 10,00 ч 

"За трите години досега над 350 гости бяха свободни да изразят и защитят позициите си в диалог и спокоен разговор. Според мен и според рейтингите това беше оценено от зрителите много високо. Благодаря на всички колеги и успех занапред!", написа във фейсбук профила си Дюзев. Той допълни, че се радва, че е бил част от  "промяната в телевизионната публицистика с „Пресечна точка”. 

Смяната му в публицистичното предаване с друг водещ обаче не слага край на журналистическата кариера на Дюзев. Всяка сутрин от 4 септември той ще продължи да води "Дарик радио" заедно с колегата си Иво Райчев. 

Анна-Мария Конова
Снимка: Нова тв
Анна-Мария Конова Снимка: Нова тв

А на негово място в "Пресечна точка" застава досегашната водеща на "Събуди се" - журналистката Анна-Мария Конова. Вместо нея съботно-неделния сутрешен блок отново ще води Марина Цекова, която се завръща в ефира на Нова тв след едногодишно отсъствие по майчинство. 

„Щастлива съм, че като журналист правя тази нова и отговорна крачка напред. „Пресечна точка“ е уникален, динамичен формат и концепцията му ясно отразява визията за модерна телевизия", каза Конова.

Публицистичното предаване тръгва отново в ефира на телевизията от 11 септември в познатото следобедно време – всеки делничен ден, веднага след Новините на Нова тв в 16,00 ч. 

Форматът ще се излъчва от изцяло ново студио, проектирано специално за нуждите на „Пресечна точка“ и в синхрон с последните световни тенденции. От есента предаването ще включва и нови съдържателни елементи.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене