Кадър на “24 часа” става лице на “Тази събота и неделя” по Би Ти Ви

Митьо Маринов, бивш кадър на “24 часа”, става водещ на предаването “Тази събота и неделя” по Би Ти Ви заедно с Бесте Сабри

Марина Цекова се връща в “Събуди се”, Анна-Мария Конова сменя Михаил Дюзев в “Пресечна точка” по Нова тв

Сериозен скок в кариерата - това ще се случи на двама от най-младите репортери на Би Ти Ви - Митьо Маринов и Бесте Сабри, на 2 септември, когато излизат на малкия екран като водещи на утвърденото уикенд предаване “Тази събота и неделя”. 

Митьо Маринов (27) е бивш кадър на “24 часа”, откъдето тръгна журналистическата му кариера като политически репортер. Само от година в Би Ти Ви, той отразяваше работата на парламента.

Бесте Сабри става част от “Би Ти Ви Новините” през декември 2020 г. и само след месеци вече е избрана за репортер на годината за 2021-а. Заради репортажите си от голямото земетресение в Турция бе номинирана и за тв наградата “Свети Влас” този юни. 

Бесте Сабри
Бесте Сабри

Така телевизията дава заявка за сериозна промяна, след като сваля от ефира Жени Марчева, водила предаването 10 години. През последните две тя говореше с гостите в събота, а в неделя водещ бе Мария Цънцарова.

Почти сигурно е, че Жени Марчева ще се върне в Дарик радио, където е сред знаковите журналисти в началото на кариерата си.

Там ще продължи работата си и Михаил Дюзев, който слиза от екрана на Нова тв като водещ на публицистичното токшоу “Пресечна точка” всеки делничен ден. От 11 септември в студиото ще е Анна-Мария Конова, която през последната година беше лицето на “Събуди се” всяка събота и неделя.

Анна-Мария Конова
Анна-Мария Конова

Уикенд предаването на Нова тв става различно на 2 септември, когато в него след майчинство се връща Марина Цекова. Тя е съпругата на Златимир Йочев, който всеки делник води “Тази сутрин” по Би Ти Ви.

Марина Цекова
Марина Цекова

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене