Цитиридис не чака бебе - обясни го лично в ефир

Николаос Цитиридис КАДЪР: Инстаграм/ntsitiridis

Николаос Цитиридис няма да става татко скоро. След като цяло лято вървяха спекулации, че той и прителката му - актрисата Боряна Братоева, ще става родители, на старта на новия сезон на шоуто му по Би Ти Ви се очакваше развръзката.

Водещият започна с намеци още в началото на предаването, а камерите показаха и самата Боряна, но само в лице - без да се вижда фигурата й, която отстрани наблюдава любимия си и слуша внимателно откриващия анонс. Завръщането в ефир след лятната ваканция бе планирано за петък вечерта, но заради вчерашния ден на национален траур за жертвите на потопа по Южното Черноморие изданието бе изместено с ден.

Никого не съм забременил това лято, обяви Цитиридис на финала на първия час от първото си предаване за сезона. Той използва за повод скечове с популярните актьори от тв сериала "Татковци", в които те показваха в своята "Таткова градина" на малчуганите как се правят опасни пакости. Ето това е още една причина да не бързам да ставам татко, заяви Цитиридис.

А по-рано в шоуто си, далеч без усмивка, попита как да се гледат деца в тази държава - като им казваш да пресичат само на зебра и на зелено ли (препращайки към убийството на 15-годишния Филип на пешеходна пътека от шофьор с 2 промила алкохол в кръвта), или като определяме обезобразяването на Дебора за дребна телесна повреда. Така Цитиридис направи обзор на политическите теми, но този път шоуто му не се фокусира върху тях. Гости бяха шахматистката Нюргюл Салимова и момичетата от националния отбор по волейбол.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене