Бебето Техно механикус се повява тайно в семейството на Илон Мъск

Собственикът на “Тесла” Илон Мъск започна поредния експеримент на пазара в опит да увеличи продажбите, след като компанията обяви, че намалява цената на два от най-скъпите си модели.

Нова биография разкрива, че милиардерът Илон Мъск и Граймс са посрещнали третото си дете в пълна тайна. Собственикът на "Тесла" и SpaceX е на 52 г., а половинката му на 35. 

На двамата им се роди син през 2020 г., когото кръстиха със странното име ХАЕА-12, но впоследствие го промениха, като вместо 12 завършва на II, а прякорът му е Х, както Мъск прекръсти "Туитър". 

През 2021 г. на бял свят се появи дъщеря им Exa Dark Sideræl, на която веднага й дадоха прякора Y. Запитана какво означава името, Граймс обясни, че първата част е свързана с набиращите скорост суперкомпютри Exaflops, а втората с красивата тъмна материя във Вселената. Третата била посветена на елфите. 

Историята с третото им дете не е много ясна, защото пред Vanity Fair през март 2022 г. Граймс разкри, че двамата с Мъск искат повече деца - 3-4, но точно тогава се появи съобщение, че са се разделили за пореден път. 

Дали това е така, не е много сигурно, защото Граймс често казва, че двамата хем живеят в отделни къщи, хем са непрекъснато заедно - това било тяхното разбиране за свобода. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене