Изненада, скрита в торта, на концерта за 25 години “Уикеда”

Група “Уикеда”

Другарски срещи с истории за миналото - така минават репетициите на настоящите и бившите членове на “Уикеда” за предстоящия им концерт по случай 25 години на сцената. Той ще се състои на 16 септември, събота, в “Маймунарника” и ще продължи цели три часа.

12 души ще се качат тогава на сцената - освен настоящия състав на “Уикеда” с него ще бъдат и Мишо Йосифов (тромпет), Велислав Стоянов (тромбон), Владимир Кърпаров и Петър Момчев (саксофон), Наско Попов (перкусии, барабани) и Владимир Георгиев – Владо Попа (барабани). Именно за големия състав на групата музикантите са подготвили и подходящи аранжименти на песните. А специални гости на концерта ще бъдат BrazzViliDJ.

Освен едни от най-големите хитове на групата от 90-те години като “А ние с Боби двамата пием кафе”, “Мари-анна”, “Иване, защо го направи”, “Ернесто Че Гевара” и други “Уикеда” ще изпълни и парчета от новия албум, който подготвя. Такива са “Лоша жена”, “Без теб”, “Пак на път”, “Излизам” и “Лека-полека”.

За първи път на 16 септември групата ще изсвири и новия си сингъл “Да бъде май!” - цитат от поемата на Гео Милев. “Тя е весел пънк, малко от ранните, по-диви години на “Уикеда”, казва за нея вокалистът Ерол Ибрахимов.

За празничния концерт ще има и торта, а може би и изненада, която излиза от нея. Входът ще е безплатен за деца до 16 години с придружител.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене