Дейвид Бекъм шофирал с часове, за да види Виктория в началото на връзката им

Виктория и Дейвид Бекъм КАДЪР: Туитър/@buzzspor

Виктория и Дейвид Бекъм са все толкова влюбени, колкото и преди две десетилетия.

В новият филм по "Нетфликс", който разказва началото на връзката им, става ясно, че когато започват да се срещат, футболистът е толкова заслепен от Виктория, че е шофирал с часове само, за да я види за 20-на минути, пише "Дейли мейл". Тъй като двамата наближават своята 25-та годишнина от сватбата, приятелите и семейството на двойката разказаха за първите дни от връзката им.

Двамата се запознават след мач на "Манчестър Юнайтед" през 1997 г., когато Дейвид играе за отбора, а Виктория е на върха на славата си в групата "Спайс гърлс". Той вече е споделил на приятелите си, че иска да се ожени за нея, след като я е гледал в музикален клип по телевизията. И се заема с мисията да я спечели, след като тя написва номера си на самолетния билет, с който отива на футболния мач, на който се запознават. Според "Мирър" Дейвид бил казал: "Веднага се появиха искри между нас. За мен беше напълно нормално с такова бързо темпо да се развият нещата."

Бившият му съотборник - Гари Невил - разказва за манията на приятеля си: "Той беше на телефона с Виктория през цялото време. Стояха и си говореха до малките часове. Беше много зависим. Караше с часове, само за да я види за двайсет минути."

Според бившите му съотборници Дейвид дори си позволявал да пътува, за да се види с Вик, без да уведомява мениджъра им, което логично го вбесило, след като разбрал, пише Дир.бг

Що се отнася до Виктория - тя признава, че когато го е видяла след мача, той е бил единственият, който бил с родителите си, което за нея било важно, тъй като семейството е на първо място за нея. "Когато го видях той стоеше и говореше с родителите си. Аз съм много близка със своето и тази негова страна ми хареса."

А за първата им среща и двамата са единодушни - харесали са се. Тяхното запознанство се оказва любов от пръв поглед, защото само две години по-късно през 1999 г., сключват брак в замък край Дъблин. Имат и четири деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Въпреки че са все така влюбени от 24 години насам, романтиката им не винаги е била безпроблемна, тъй като майката на Дейвид - Сандра, призна, че се е страхувала, че синът ѝ ще "загуби всичко", когато започне да се среща с Виктория.

В предстоящия документален филм за Бекъмови тя споделя, че се е притеснявала синът й да не се отклони от кариерата си в Манчестър Юнайтед, когато в живота му се появи момичето от "Спайс гърлс" - Виктория. "Притеснявахме се, че той ще изгуби всичко, за което е работил, защото футболът винаги е бил на първо място."

Но вместо това Дейвид и Виктория се превърнаха в марка - сключиха изгодни договори с дизайнери на дрехи, специалисти по здраве и фитнес, модни списания и производители на парфюми и козметика. Въпреки че сега са силна двойка, в началото на връзката си с Дейвид Виктория споделя, че тогавашният ѝ мениджър ѝ е казал да "пази всичко в тайна".

"Срещахме се на паркинги", казва.

Филмът на "Нетфликс", който разказва за историята на сем. Бекъм ще излезе на екран на 4 октомври.

В него емоционалният бивш футболист признава, че не е "спал" и "ял", след като е бил обвинен за отпадането на Англия от Световното първенство през 1998 г. Той навлиза в безпрецедентна дълбочина, тъй като обхваща стреса и напрежението, които са съпътствали него и семейството му по време на професионалната му кариера.

Говорейки за отпадането от Световната купа през 1998 г., Дейвид казва: "Не мисля, че някога съм говорил за това, просто защото не мога. Не се хранех. Не спях."

Филмът освен това обещава да покаже възхода на бившия британски национал от "скромното начало на работническата класа" до бляскавите му дни в Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и по нататък. Само от трейлъра става ясно, че голяма част от материала ще бъде посветена на взаимоотношенията му както извън терена, така и на него. Бекъм засяга и известния инцидент в съблекалнята между него и мениджъра - сър Алекс Фъргюсън, при който се предполага, че треньорът на Юнайтед е ритнал звездата.

Освен кариерата на Дейвид, се хвърля поглед и върху връзката му с Виктория - и проследява техния семеен живот.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене