Забивката по време на командировка – с колежка или местна

"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс.

Tогава стават най-много изневери

Заминаването за командировка е чудесна възможност не само за разнообразние в работата, но и в сексуалния живот. При това може да е не само с колежка, която най-накрая да видите и в неформална среда, а с жена от мястото, на което отивате. И докато с дамата от работата ви може дори вече да сте започнали свалката, с местна ще имате ограничено време, за да подпечатате сделката. Разбира се, това е напълно възможно.

Някои дори хитреят. Знаят, че им предстои пътуване, и от няколко дни по-рано настройват тиндър профила си така, сякаш са в града, в който отиват. Така ще могат да се запознаят с местните момичета малко по-рано и да спечелят доверието им. По този начин веднъж пристигнали, ще могат да излязат на среща още първата вечер. Оптималният период е да прибегнете до подобна настройка на профила си 5 дни преди да заминете в командировка.

С колежката пък закачката може да започне още в деня, в който става ясно, че ще пътувате заедно.

Все пак ще трябва да си уредите мястото, където ще спите, да изготвите програмата на пътуването. Това са допълнителни часове, в които сте насаме, и може да ги използвате, за да положите основите на свалката.

Още в първата вечер може да я заведете на бар. Така, де - да разпуснете след пътуването и да обсъдите в неформална обстановка тактиката за предстоящата ви работа. След няколко питиета може да започнете и закачките, но никога не го правете веднага. Все пак сте казали, че ще обсъждате работа и не искате да я отблъснете с настъпателността си.

Веднъж пийнала, а и видяла, че сте подготвен за работата, вашата колежка ще е много по-отпусната, а оттам и податлива на свалка. Такъв бил случаят и с Ема. 38-годишната жена е омъжена и с две деца. “Наскоро бях в командировка и имах връзка с 30 години по-възрастен от мен мъж и нещо като ментор”, разказва тя.

И посочва нещо, което след това не ѝ харесало. Мъжът се държал дистанцирано. “Когато му изпратих имейл за работа, му отне седмица да отговори. Няколко дни по-късно му изпратих друг, в който му казах как се чувствам, но включих и неща, свързани с работата. Той отговори на всеки банален детайл, но избягваше да споменава какво се е случило между нас”, описва преживяването си Ема.

Оказва се, че много жени са имали подобни преживявания - първата им изневяра е била по време на командировка.

Розмари Басън, професор по сексуална медицина, провела проучване. То установило, че 10 години е максималният период от време, който “активното желание” може да продължи в една връзка. След това, “независимо от вашата възраст или колко сте влюбени, желанието е отзивчиво и следва възбудата, вместо да се появява спонтанно”. А променената среда, каквато е командировката, ви помага да се отпуснете - чувствате се далеч от брака и затова се отдавате на афера, сочат данните от изледването.

Дори обвързаните местни жени пък изневеряват по-лесно с мъже, които не са от този град - за тях се явяват разнообразие сред познатата обстановка. Виждат ги като успешни - все пак неслучайно именно те са избрани да свършат работата в непознатия град. Именно това изгражда в тях доверие и позволява на дамите да се отпуснат, установило проучването на професор Басън. Затова и по-лесно се случвало жените да изневерят именно с такъв мъж.

При необвързаните обаче всичко това липсва. Те виждат мъжа в командировка просто като поредния ухажор. А и знаят, че той е за малко, затова вдигат гарда. Наясно са, че от подобни отношения трудно би излязла връзка, и освен ако не търсят краткотрайни забавления, трудно биха се поддали на ухажването. Трудно, но не ѝ невъзможно. Показването на внимание, няколко изпуснати реплики за предстоящи идвания в същия град демонстрират, че мъжът има сериозни намерения и не гледа на дамата като на нещо, с което да си запълни времето между две бизнес срещи. Въпреки това изследването на професор Басън показало, че средно за секс с необвързана жена, докато човек е в командировка, трябват поне 2 срещи повече. Нещо, което е трудно постижимо, когато служебното пътуване е само за 2-3 дни.

Затова, ако ви предстои такова, по-добре се насочете към колежката, с която отивате, или с обвързана жена. Макар че проучването говори за масовия случай. А никой не е казал, че точно вие няма да сте изключението.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене