Кристиан Костов: Исках да се откажа от музиката, но песен на Kamal. ме върна към нея

Кристиан Костов се занимава с музика от съвсем ранна детска възраст.

СНИМКА: СЕРГЕЙ НЕМОВ

Детето чудо Кристиан Костов едва на 17-годишна възраст донесе на България престижното второ място на конкурса Евровизия. Две години по-късно участва в най-популярното риалити шоу за певци в Китай - Singer, и се превърна в истинска сензация там. В момента вече 23-годишният Кристиан живее в Испания, където продължава да записва нови песни, които създава в тандем с брат си. На 5 октомври ще излезе официално видеото към най-новата му песен Mine, която вече се върти в музикалните платформи. От Испания талантливият певец разказа кои са 10-те любими песни, които му носят различни емоции.

1. Franc Ocean - Godspeed

Всеки път, когато имам чувството, че нещо не е наред, не ми се получават нещата и не знам какво да направя, за да се почувствам по-добре, си пускам песните на Franc Ocean. Неговата музика е като лекарство за болката в душата ми. Мога да го слушам 24 часа, седем дни в седмицата, а Godspeed ми е любимото му парче.

2. Troye Sivan - Rush

Troye Sivan го слушам и следя от 2014 година и винаги ми е бил идол. Прекрасен човек с глас, който звучи като мед. Rush е главният сингъл от новия му албум, който още не е издаден, но вече е най-успешното му парче. Както хората пишат в социалните мрежи: “Не знам как е направил тази песен, но не мога да спра да я слушам и да танцувам!”.

3. Laufey - From The Start

За това момиче мога да говоря дълго, но не тук. Тя е сензация и песните ѝ са прекрасни. Дори и да не харесвате джаз или соул музика, много ви препоръчвам да изслушате няколко нейни песни, обещавам ви, че няма да ви разочарова! Аз най-много харесвам парчето From The Start.

4. Kamal. - blue

По време на ковид в един момент мислех да спра да се занимавам с музика, защото имах много бизнес загуби покрай това, че имах планирано турне в Европа и Китай, но се наложи да отменим всичко и това беше много натоварващо, особено емоционално. Точно Kamal. с парчето му blue ме вдъхнови да не спирам, любовта ми към музиката е прекалено голяма. Мерси, Камал!

5. SZA - Good Days

SZA е артистът, когото можеш да пуснеш във всяка ситуация. Буквално има песни, подходящи за всичко, и ако не знаете какво да пуснете на колоната, когато сте в нова компания или пътувате в колата - просто пускайте SZA и всичко ще е топ. Good days е мой личен фаворит и много често я слушаме с майка ми и пеем заедно с нея.

6. Tai Verdes - Нow Deep?

Tai е един от много изпълнители, за които не знаех нищо, видях го в Instagram Reels и бях изключително впечатлен. Много е добър, ако сте активен потребител на Reels и гледате много видеа на артисти, със сигурност сте чували за него. How Deep е перфектно парче за среща с любимите ви хора.

7. Ryan Beatty - Bruises Off The Peach

Може би не знаете, но аз не съм само певец, а съм и композитор и в момента съм фокусиран именно върху това. Искам хората да се чувстват по същия начин, слушайки мои песни, както аз се чувствам, слушайки него. Невероятен текстописец, вокалист и музикант.

8. Gen Hoshino - Comedy

Не е тайна за никого, че съм голям фен на аниме и съм гледал повече от 300-400 различни сериали и филми, даже малко разбирам езика им. В този топ 10 избор на песни, които слушам в момента, нямаше как да не сложа поне една песен от някое аниме, защото това е много голяма част на живота ми и е нещо, което ме прави по-щастлив. Comedy е парче от аниме Spy x Family.

9. Kristian Kostov, VOSTOK - Iris Много се гордея с това, което създавам, защото наистина се старая и положих много усилия за всеки един проект. Но като всеки артист и аз си имам любимо парче и то е Iris. Ако трябваше да опиша себе си с една песен - по-подходяща от Iris няма да намеря, т.е. Iris е аз. Надявам се да ви хареса!

10. ROSALIA - Reniego.

Доста мислих коя песен да сложа последна в този списък, исках да е сантиментално. За много хора 2022 година е била изнурителна, трудна, хаотична, аз съм един от тях. Не знам как се случи така, но през октомври миналата година се преместих в Испания и не мога да опиша колко съм благодарен за тази възможност и хората тук. Това е много важен период в живота ми, заради това реших да завърша списъка с песен на испански. Rosalia е също една от най-любимите ми певици и нямам терпение да я видя на живо.

СНИМКА: АЛИСИЯ ПАСТОРВА
СНИМКА: АЛИСИЯ ПАСТОРВА
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене