Дженифър Лопес се отказа от знакова огърлица с името на мъжа си

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Снимка: Инстаграм

Съмненията за пукнатини в брака им се засилват, след като Бен Афлек бе заснет да се гушка с бившата си съпруга

Съвместният живот на Дженифър Лопес и Бен Афлек, изглежда, отново е подложен на изпитание. След като преди 20 г. те развалиха първия си годеж и се разделиха, сега около личните им отношения пак са надвиснали облаци. И макар 54-годишната певица и 51-годишният актьор все още да се държат за ръце и прегръщат, докато излизат навън, някои моменти в поведението им намекват за проблеми в брака.

Лопес се появи пред популярно заведение в крайбрежния американски град Малибу сама и без златната си огърлица със сърце и надпис “Бен”, която обичаше да носи, откакто стана съпруга на Афлек миналото лято. Вместо това на шията ѝ грейна нов гердан с нейното име , а и още два с кръстове. Малко преди тази промяна папарашки снимки показаха как актьорът отпуска глава на рамото на бившата си жена Дженифър Гарнър в кола. Двамата се смеят и изглеждат много щастливи заедно, което веднага взриви социалните мрежи с коментари, че Бен не е забелязван никога толкова весел в компанията на настоящата си съпруга. Някои от феновете му открито го посъветваха да помисли за промяна, защото нещастието му в компанията на Лопес личи от километри. Тъжното му лице на наградите “Грами”, докато

певицата остро му говори нещо,

даже се превърна в меме за тъга.

Афлек бе женен за колежката си Дженифър Гарнър между 2005 и 2018 г. Двамата имат три деца и се стараят да споделят отговорността по отглеждането им. По тази причина те поддържат приятелски отношения, а доскоро се твърдеше, че такива съществуват и между бившата и настоящата съпруга.

Близки до семейството анонимни източници обаче разкриват пред американски медии, че папарашките снимки на гушкащите се Афлек и Гарнър са развалили тази идилия. И макар да се твърди, че актрисата има нов мъж в живота си, Лопес изпаднала в истерия от ревност и изпратила някои доста неподходящи съобщения на бившата жена на съпруга си. Отменила и планирани събирания на трите им деца с нейните близнаци.

Лопес стана майка по време на 7-годишния си брак със своя колега Марк Антъни.

В едно от интервютата си призна, че приема съвместния живот с него като знак от съдбата. Двамата имат кратка връзка през 1999 г., след което всеки поема по своя път. Срещат се отново, когато Лопес и Афлек развалят първия си годеж през 2004 г. и се разделят. Певицата споделя, че тогава за първи път

разбира какво е истинска агония

Чувства се сякаш някой е изтръгнал сърцето ѝ. Марк е този, който я връща към живота и въпреки че любовната им история не трае дълго, те продължават да поддържат добри отношения и до днес. Точно заради това някои от феновете на Бен Афлек не разбират нейното ревниво отношение спрямо предишната му съпруга и го отдават по-скоро на контролиращото ѝ поведение, с което актьорът от години се борел.

Дни след щастливите снимки с Гарнър актьорът бе заснет да говори разпалено на Лопес в кола, а тя само да го слуша, което рядко се вижда. След това бяха забелязани да посещават известна верига за бързо хранене, предлагаща меню, много далеч от здравословната диета на певицата. Всички тези случки също бяха възприети от таблоидите по света като ясни знаци, че бракът им явно е взел да буксува след първата си романтична година.

Близки на певицата обаче яростно отричат да има подобно нещо. Според тях тя просто по-често си сменя огърлиците и си позволява да изяде някой хамбургер с любимия човек. Те твърдят, че Лопес и Афлек са решени този път да не провалят нещата помежду си и вземат всички мерки, включително помощ от терапевт. Актьорът, който дълго време

се бореше със зависимост към алкохола,

вярва, че терапевтичните сеанси могат да освободят хората от някои техни демони. Дори ги беше препоръчал на най-близкия си приятел и съратник в киното Мат Деймън, за да спаси брака си.

Оказвам се известен като нещастен, въпреки че в момента се чувствам точно обратното, каза Бен Афлек, след като продуцентската им компания с Мат пусна първия си филм - “Въздушния”, през април. Твърди се, че дългогодишното приятелство между двамата актьори също е било разклатено заради опитите на Дженифър Лопес да микромениджира живота на Бен до крайна степен, но той е успял да се пребори за него.

Двойката тегли жилищен заем за 20 млн. долара

Дженифър Лопес и Бен Афлек са взели заем от 20 милиона долара, ипотекирайки имението си в Бевърли Хилс, разкриха американски медии. Те го купиха за близо 61 млн. долара през май. Сега обаче са решили да гарантират с него жилищен заем, който ще връщат в продължение на 30 г., и то при лихва от 5,5% през първите шест години.

Според финансови анализатори това не означава, че звездната двойка има финансови проблеми. Даже някои наричат стореното от Лопес и Афлек умен финансов ход, който и други знаменитости правят, за да управляват по-добре активите си. Причината е, че лихвеният процент по кредит, обезпечен с недвижим имот, е по-нисък от този, който биха получили при личен заем. Също така лихвата е данъчно приспадната и те могат да използват получените средства почти както пожелаят.

Семейното имение на звездите има 12 спални и 24 бани. Преди да се нанесат в него, те живееха в дома на Лопес наблизо, който тя се опитва да продаде за 42,5 млн. долара. Певицата го купи през май 2016 г. за 28 млн. долара и четири месеца по-късно също го ипотекира, за да получи кредит от 14 млн. долара. Афлек пък вече успя да продаде своето имение за 30 млн. долара.

В момента и двамата са се концентрирали в творчески проекти. Тя подготвя нов албум, в който се твърди, че ще има няколко песни, вдъхновени от любовта ѝ към Бен. Актьорът пък е зает да утвърждава продуцентската си компания с Мат Деймън.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене