Куентин Тарантино посети база с израелски войници, за да повдигне духа им

Куентин Тарантино
СНИМКА: instagram/tarantinoxx

Куентин Тарантино посети база на израелската армия, за да повдигне духа на войниците, участващи в най-новите бойни действия в района на Газа, пише "Дейли Мирър".

Емблематичният режисьор беше сниман в лагер в Южен Израел, а публикацията - споделена в страницата на "Israel War Room". Кадърът беше пуснат и в X (бившия Twitter) с надпис: "Легендарният режисьор Куентин Тарантино посети израелска база в Южен Израел, за да внесе настроение сред Израелските отбранителни сили".

Куентин живее в Тел Авив от две години заедно със съпругата си, модел Даниела Пик, която е израелка, и двете им деца. Двойката се ожени през 2018 г. на интимна частна церемония в Лос Анджелис. Те се срещнаха за първи път през 2009 г., когато Куентин промотираше филма си с Брад Пит и Кристофър Валц "Inglorious Basterds", пише dir.bg.

Визитата на Тарантино се случва дни след като и други знаменитости не останаха никак безмълвни по темата - включително актрисата Гал Гадот, колегата й Крис Пайн, актьорът от "Междузвездни войни" Марк Хамил и Джейми Лий Къртис, които се присъединиха към 700 холивудски имена, в подписка, изразяваща подкрепата си към Израел във войната, взела опустошителни жертви и от двете страни.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа
Жена, изнасилена от Пи Диди: Заплаши да нареже лицето ми с нож. Той е замесен в убийството на Тупак

Напишете дума/думи за търсене