Ненчо Илчев и асистентка Ненка се връщат на сцената - в спектакъл, посветен на Астор

Астор

Ще представят “Модно ревю с шапки” - любимия фокус на илюзиониста

Любимите магьосници на зрителите - Ненчо Илчев и асистентка Ненка, се връщат на сцената! Но не в предаването “Комиците”, а в магически спектакъл, посветен на 80 години от рождението на Астор. Дуетът Ненчо и Любо Нейков ще представи скечове и забавни фокуси, както го правеше в комедийното предаване по Би Ти Ви.

Ненчо Илчев ще представи и любимия фокус на Астор, който почина миналата година. Това е номерът “Модно ревю с шапки”, в който от една шапка излизат безброй много. 

Любимите магьосници на зрителите - Ненчо Илчев и асистентка Ненка в предаването “Комиците”
Любимите магьосници на зрителите - Ненчо Илчев и асистентка Ненка в предаването “Комиците”

Магическият спектакъл е организиран от най-любимия ученик на Астор - Арсен. Именно на него той завеща целия си реквизит. Но Арсен го даде на Ненчо Илчев, който го подреди в най-голямата колекция за илюзионни атрибути в Европа. Тя може да бъде разгледана в родното му село Момчиловци.

По време на спектакъла Арсен ще покаже някои от любимите фокуси на своя учител, както и трикове на световно ниво с появяващи се гълъби и левитиращи предмети, които се изпълняват в цяла Европа единствено от него.

Ще участват и сръбските магьосници Раде Филипович (Griffony) и Мирослав Вукович (Rossy), които ще представят своето комичното шоу, с което обикалят из целия свят. За спектакъла ще дойде и гръцкият илюзионист Джорджо. Водещ ще бъде Ники Кънчев.

Магическият спектакъл ще бъде на рождената дата на Астор - 18 ноември, в зала 2 на НДК.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене