Лиса Кудроу за Матю Пери: Безразсъдно е погълнал много хапчета и е влязъл в джакузито

Лиса Кудроу Кадър: YouTube/Team Coco

Колежката на Пери от "Приятели" дори иска да осинови кучето му

Актрисата Лиса Кудроу смята, че колегата й от сериала „Приятели“ Матю Пери може би е починал заради комбинацията от лекарства, които е приемал, и горещото джакузи.

„Никой не иска да повярва, че причината са медикаментите - предписани или не. Но тази мисъл се върти в главата й. Лиса смята, че той трябва да е взел нещо, което не се отразява добре на организма, когато е в топла вода“, каза пред „Дейли Мейл“ близък на Кудроу.

Известно е, че актьорът, станал световноизвестен като Чандлър Бинг, от години се бореше със зависимостта си към наркотиците и алкохола. В последните си интервюта той твърди, че от дълго време не е употребявал.

В дома на Матю Пери след смъртта му са открити само антидепресанти и лекарства против тревожност, отпускани с рецепта, но разследващите не са намерили никакви наркотици.

Като вероятна причина за смъртта е посочено удавяне, въпреки че това не е потвърдено, а аутопсията се очаква скоро.

Кудроу, която изигра ролята на Фийби в „Приятели“, казала, че смъртта на Пери само на 54 години изглежда нереалистична за шестимата главни актьори в сериала. Пред своя близък актрисата е уверила, че ще отиде на погребението на Матю Пери и е казала, че дори би могла да осинови кучето му.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене