Раздялата на Меган Маркъл и принц Хари би била пагубна за кариерата им

Принц Хари и Меган Маркъл КАДЪР: Туитър/@troubleshade

Раздялата на принц Хари и Меган Маркъл може да има пагубен изход за развитието на холивудската им кариера, твърди кралски експерт.

Хари и Меган са доходоносен екип и техните съвместни фирми имат потенциала да продължат да носят значителни приходи за семейството им. Въпреки че имат индивидуални начинания, партньорството им се оказа полезно и за двамата в професионален план", обяснява експертът по ПР Луела Алдерсън.

Според Алдерсън, ако херцозите някога обмислят да се разделят, те ще последват примера на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит, както и на Мерил Стрийп и Дон Гъмър, и ще запазят това в тайна, пише Дир.бг..

"За знаменитостите е обичайно да поддържат единен фронт пред обществеността... те могат да изберат да се представят като силна и щастлива двойка, дори ако в действителност живеят отделни животи от години. Това обикновено е за избягване на медийното внимание и спекулациите, но най-вече, за да защитят имиджа и бранда си", обяснява експертът.

Маркъл, която наскоро прекъсна работата си със Spotify, търси нови начини, за да се развива професионално. Тя подписа договор с агенцията за таланти WME, стартира нов акаунт в Instagram и по всякакъв начин се опитва да бъде част от холивудския елит.

Според друг ПР ескперт, Кейт Мансфийлд, Меган и Хари изпитват допълнителен обществен натиск да се запазят като двойка, защото са част от кралската фамилия, за която семейната единица е от много важно значение, независимо от скандалите, в които се забъркват членовете й.

Въпреки че всички специалисти по публичен имидж са категорични, че поне засега не виждат признаци, че двойката има трудности в брака си, за което медиите от месеци пишат, те продължават да недоумяват какво е успяло да ги събере изначало. По думите им те са много различни, а светът на Меган не е по вкуса на съпруга й.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене