След 10 години в Би Ти Ви Диана Любенова изгрява по БНТ

Журналистката ще води новото предаване по БНТ “Имате среща... с Диана Любенова”.

СНИМКА: БНТ

След 10 години на екрана на Би Ти Ви Диана Любенова смени телевизията с БНТ.

Актрисата и тв водеща започва ново токшоу, което ще носи нейното име - “Имате среща... с Диана Любенова”, но то ще е по обществената телевизия. Предаването тръгва от 12 ноември и ще се излъчва всяка неделя от 18 ч.

Щастлива съм да стана част от голямото семейство на БНТ. Радвам се и на топлия прием и професионализъм от страна на екипа, с който започнахме работа. Вярвам, че заедно ще отговорим на високите изисквания на аудиторията, казва тв водещата и признава, че не обещава чудеса, но пък срещите с нея ще са запомнящи се.

Известни личности от сферата на изкуството, културата, музиката, театъра, журналистиката и спорта ще бъдат гости в новото токшоу. А темите, по които ще говорят, са за мечтите им, за пътя към успеха, хубавите и трудните моменти в живота, приятелствата.

Диана Любенова си тръгна от Би Ти Ви преди няколко месеца, когато стана ясно, че вече няма да води с Жени Марчева магазинното предаване “Тази събота”. Тя беше негово лице от септември 2013 г. На мястото на водещите през уикенда дойдоха двама от най-младите репортери на Би Ти Ви - Митьо Маринов, бивш кадър на “24 часа”, и Бесте Сабри.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене