Култовите ъндърграунд парчета “Леле, како” и “Бате Гойко” в 3-часов концерт в “Арена София”

Милена Славова ще пее с “Ревю”.

"Контрол", "Ревю", "Хиподил" и "Нова генерация" ни връщат в 80-те и 90-те години със сетлист от 60 хитови песни

“И ето идва най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен”, всеки е имал в живота си момент, в който с кеф, по лични причини е пял с цяло гърло този рефрен. Така парчето “Най-щастливият ден” на “Контрол” продължава до ден днешен да е любимо на няколко поколения българи и не само не остарява, а продължава да се пее и да се радва на популярност. А съвсем скоро - на 2 декември, ще звучи на живо в зала “Арена София”. 4 култови ъндърграунд банди ще се съберат на едно място за 3-часов концерт с 60 големи хита от 80-те и 90-те години. Концертът ще започне с диджей сет с музиката на “Депеш Мод”. Първи пред публиката ще излязат “Нова генерация”, последвани от “Ревю”, към които ще се присъедини Милена Славова. После ще излязат “Хиподил” в оригиналния си състав и финала ще сложат “Контрол”. Няколко парчета с бандата ще изпълни бившият ѝ вокал Кольо Гилъна.

Преди пет години четирите банди препълниха залата.

СНИМКА: CREATIVE VISUAL SOLUTIONS
Преди пет години четирите банди препълниха залата. СНИМКА: CREATIVE VISUAL SOLUTIONS
Предишното събиране на една сцена на четирите групи беше през 2018 г. “Пет години по-късно отново правим такъв концерт,

но в този формат е за последен път”,

каза Светльо Витков от “Хиподил”. И посъветва феновете, за да не се тълпят пред входовете на залата в последния момент, да отидат по-отрано. Вратите отварят в 18 ч.

За зрителите, които не са ходили на концерти на тези банди - пригответе си кубинките и се подгответе за “пого” (зрителите подскачат емоционално и се бутат едни в други), защото публиката със сигурност ще се раздаде максимално. И няма как да е иначе, когато зазвучат парчета като “Бате Гойко”, “Леле, како”, “Най-щастливият ден”. В концерта, озаглавен “Сега или никога”, феновете ще чуят още “Ралица”, “Само двама”, “Под шарената сянка” и още куп песни, които ще ни върнат към близкото минало. С това събитие, “Хиподил” ще отбележат 30 г. от издаването на първия си албум.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Писмо до всички жени по света
Подкаст: Клинтън поздравява Цецо Елвиса, че поддържа легендата за Краля на рока
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина

Напишете дума/думи за търсене