Тениска със силуета на Лили Иванова от 2012 г. в коледен комплект

Голямата звезда репетира всеки ден в Нов български университет
Снимка: Фейсбук на Лили Иванова

Голямата звезда репетира всеки ден в Нов български университет

Тениска със силуета на Лили Иванова, взет от снимка от 2012 г. по време на концерт в зала 1 на НДК, е една от изненадите, които могат да си вземат почитателите на примата на българската музика. Кадърът е направен от фотографа Васил Къркеланов. Това е същата снимка, която използва и Георги Чапкънов, за да направи статуетката, която тя си поръчва от него.

Тениската е част от специален коледен комплект Li, който певицата подготвя за своите фенове. В него е книгата ѝ “Лили Иванова - моят личен дневник”, която за първи път се пуска с личен автограф от звездата. Добавен е и двойният ѝ албум “Севдана”, който излезе през 2019 г. 

Тениска със силуета на Лили Иванова от 2012 г. в коледен комплект.
Снимка: Фейсбук на Лили Иванова
Тениска със силуета на Лили Иванова от 2012 г. в коледен комплект. Снимка: Фейсбук на Лили Иванова

Комплектът, който ще е на цена 100 лева, ще бъде предлаган ексклузивно на специален щанд в НДК на 15 и 16 декември, когато са двата ѝ концерта в зала 1 там. Билетите, които бяха на цени от 90 до 300 лева, бяха разпродадени и свършиха на 1 ноември. Феновете, които няма да успеят да присъстват, ще имат поне шанса да се сдобият с коледния комплект, който ще бъде пуснат на нейния сайт в деня на първия ѝ концерт.

В момента Лили Иванова репетира всеки ден в Нов български университет за предстоящите спектакли. Те ще са с продължителност два часа, а в сетлиста влизат 18 песни без бисовете. На сцената както винаги, с нея ще бъдат музикантите от Li Orchestra - Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев, Христо Михалков, както и беквокалистките от LaTiDa.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене