Кейт Мидълтън заведе дъщеря си на "Уимбълдън" (Снимки)

Кейт Мидълтън се появи на турнира "Уимбълдън" СНИМКИ: Инстаграм/princeandprincessofwales

Кейт Мидълтън се появи на турнира "Уимбълдън" заедно със сестра си и дъщеря си - принцеса Шарлот. 

Принцесата на Уелс се лекува от рак и публичните й появи са редки. Тя спря всичките си задължения през март, когато стана ясно, че се бори с рак. 

Появата и за финала на мъжкия сингъл е едва втората й публична изява за тази година. Принцесата ще връчи трофея на победителя след мача, тъй като беше обявена за патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club от покойната кралица Елизабет през 2016 г., пише списание People. 

При влизането си в кралската ложа, разположена над Централния корт, Кейт получи огромни аплодисменти и бурни овации от публиката. Тя се усмихна и махна с ръка, видимо развълнувана, докато заемаше мястото си заедно с Шарлот и Пипа.

В кралската ложа присъстваха още Том Круз, приятел на кралското семейство, актьорът Бенедикт Къмбърбач, който е учил в Итън заедно с принц Уилям, тенис иконата Андре Агаси и кметът на Лондон Садик Хан.

Дворецът Кенсингтън потвърди присъствието на Кейт на 13 юли. Въпреки че имаше спекулации, че тя ще присъства на финала на сингъл жени в този ден, тя не присъстваше.

Принцеса Кейт присъстваше без съпруга си, принц Уилям, който е на друго спортно събитие. Принцът на Уелс, в ролята си на президент на Футболната асоциация, пътува до Германия на 14 юли, за да гледа как футболният отбор на Англия приема Испания в мача за първенството на Евро 2024.

Публиката посрещна Кейт с аплодисменти, а тя им помаха
Публиката посрещна Кейт с аплодисменти, а тя им помаха
Кейт Мидълтън с дъщеря си принцеса Шарлот
Кейт Мидълтън с дъщеря си принцеса Шарлот
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене