Джони Деп e влюбен в 33 години по-млада рускиня (Снимка)

Джони Деп КАДЪР: Инстаграм/johnnydepp

Усмивката върху лицето на 61-годишната звезда от "Карибски пирати" Джони Деп се завърна в последните месеци, а според британските медии за това има и конкретна причина. И тя е нова любовна връзка. И ако за мнозина това едва ли е новина, имайки предвид статута му на секссимвол, с който винаги се е славел, то по-любопитните факти са около обекта на страстта му. Защото красивата рускиня Юлия Власова е на 28 години или казано другояче, с три повече от дъщеря му Лили Роуз Деп.

Двойката все още не е обявила официално в какви отношения е, но е факт, че в последно време актьорът и моделът са почти непрекъснато заедно и дори и не се крият от пресата. За последен път те бяха забелязани миналия четвъртък, когато летяха заедно в самолет за Лондон.

Самата Юлия живее в Прага, където има собствено козметично студио за грим и прически, като точно там се и запозна за първи път с Джони по време на 55-тия международен филмов фестивал в Карлови Вари през 2021 година.

По-късно фотографи заснеха двамата заедно на концерт на вече покойния Джеф Бек в чешката столица, а страстта в кадрите открито показва, че между тях съществуват и далеч по-сериозни отношения. На въпрос дали има нещо между тях, блондинката загадъчно отговаря "Джей Ди... той е толкова талантлив и вдъхновяващ човек", провокирайки по този начин още повече въпросителни.

Иначе Юлия е родена в Сотировка, предградие на Екатеринбург, а според руски медии, е учила във водещата московска академия за обучение на дипломати и шпиони.

След това влиза и в елитния Институт за международни отношения в Москва, известен като MGIMO и управляван от руското външно министерство и смятан за една от най-престижните образователни институции в страната, а по-късно учи и в Университета на Западна Бохемия в Пилзен.

През 2021 година бе финалистка в международния конкурс за красота Miss Office, който се проведе в Москва. И на финала, още един любопитен факт - баща й Александър е служил в съветската армия и е четири години по-млад от Джони Деп, пише Вести.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Клинтън поздравява Цецо Елвиса, че поддържа легендата за Краля на рока
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа

Напишете дума/думи за търсене