Бащата на Анджелина Джоли загърби Холивуд, снима пети филм у нас

Джон Войт присъстваше преди време на курс за каскадьори в “Ню Бояна”.
СНИМКА: ВАСИЛИСА ДВОЙЧЕНКОВА

Бащата на Анджелина Джоли участва в лента по истински случай

Джон Войт, бащата на Анджелина Джоли, явно загърби Холивуд, защото последните филми, които снима, са все в България в киностудиото “Ню Бояна”. Звездата отново е у нас и участва в петия си филм тук.

Сега застава пред камерите за лентата The Last Gunfight (от англ. “Последната престрелка”). Със същото име има книга с автор Джеф Гуин, която разказва истинската история на най-известната престрелка в Дивия запад. С това заглавие обаче има и филм, който излиза през 1960 г., но сюжетът е коренно различен. В него се разказва за японски полицейски детектив, който е заподозрян в корупция. Понижен и преместен в друг град, той трябва да разследва убийство, станало заради вражда на две гангстерски банди. Засега не се знае какъв е сюжетът на филма, в който участва Джон Войт, но е много вероятно да бъде уестърн история по книгата на Джеф Гуин.

Миналата година холивудският актьор засне четири ленти в София. За първата дойде през май. Тя беше с работно заглавие Shadow Land (“Земя на сенките”). В нея той влезе в ролята на бивш президент на Щатите, чиито кошмарни сънища се превръщат в реалност. През октомври участва в Man With no Past (“Мъж без минало”) на режисьора Джеймс Бамфорд, който също вече прекарва доста време у нас. Тази лента събира различни епохи в един сюжет. Бащата на Анджелина Джоли влезе в ролята на лошия герой, който поръчва отвличането на дете.

И през ноември се снима в два филма. Първият - Strangers (“Непознати”), е екшън, в който действието с много каскади, престрелки и кървави убийства се развива в нашата столица. Вторият е озаглавен “Утопия” и е с еротични кадри. Историята разказва за бъдеще, в което жените са роботи, използвани за плътски удоволствия.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене