Горещи летни сватби

  • Юли и Крис от "Молец" се простиха с ергенския живот без излишна суета и заради момичетата, които ги избират още преди славата
  • Лео най-сетне взе Лучия в Италия след 20 години любов
  • Наследницата на Спас Русев с перфектно тържество в кралска вила в Гърция
  • Дъщерята на Дарина Павлова се омъжи за Ханс на остров Капри с най-копнения шафер
  • С внимание и отношение бива изпипана 12-часовата лавандулова сватба на Даниела и Динко Диневи в Свети Влас

В гората, в ослепителен гръцки курорт, в лавандулов мираж, с италиански вкус и стил - това лято шест двойки направиха впечатление, като си обещаха цялото време, както се пее в хитовото парче на "Молец".

И двамата музиканти от успешната група Юли Славчев и Крис Макаров се простиха с ергенския си статут почти едновременно - с месец разлика и в непретенциозна атмосфера сред зеленина и танцуващи приятели. Двамата сложиха брачните халки на красивите си половинки, като между другото и двете участват във видеото на "Цялото време" редом до своите момчета, в които се влюбват още преди да станат известни.

"Те ни взеха още когато бяхме бедни и дрипави", казва преди време Крис.

Юли го изпревари със сватбата и още през юни, седмица след като "Молец" отново обраха наградите на БГ Радио, той се венча за актрисата Кремена Деянова. Булката, която е част от трупата на Народния театър, е облечена в нежна бяла рокля с голи рамене, а младоженецът носи черен костюм с късо сако.

Юли Славчев и Кремена Деянова
Юли Славчев и Кремена Деянова

Двамата си поплакват по време на красивия момент и разчувстват и техните приятели - най-актуалните ни музиканти и артисти.

Гостите се повтарят значително и на последвалата сватба на Крис с Християна Кънчева, които се сгодиха миналата година. На бохемска церемония в гората те отпразнуват любовта си с луди танци върху килими, опънати върху тревата и впоследствие осветени от десетки лампички насред нощното небе.

Крис Макаров и Християна Кънчева
Крис Макаров и Християна Кънчева

Булката буквално лети с дантелена шик рокля и черни равни обувки, като за същинското парти вече празнува съвсем боса. Нейният съпруг е във вихъра на събитието в широк черен панталон и сако, а от сторитата в инстаграм, споделени от техни приятели, се вижда, че купонът наистина е бил паметен.

Както Славчеви, така и Макарови не са споделяли сами щедро кадри от сватбите си до този момент, но въпреки това не успяват да ги опазят в пълна тайна. Може би пък феновете им ще видят още в някой бъдещ клип...

Този юли на стилна церемония, след 20 години заедно и двама сина, Лео Бианки и любовта на живота му Лучия си казаха "да" в родния град на Лео - Фалконара Маритима.

Лео и Лучия
Лео и Лучия

Двамата се запознават на парти през лятото на 2004 година в Италия. Тогава той пее в група, а тя танцува хип-хоп. Първата им целувка се случва повече от месец след запознанството им. Следвайки своя избраник, Лучия се мести да живее в България.

Тя организира сама прекрасното тържество и на сватбения си ден е изключително стилна в елегантна дълга рокля с интересен дизайн, а Лео и близнаците им - Матео и Николо, са облечени в снежнобели ризи и лилави костюми.

За да имат още по-сладък живот, младоженците разрязват 4-етажна торта, а гостите им си тръгват, заредени с приятни емоции и мед от български рози като подарък.

На италианския стил избира да заложи за своята приказна сватба и дъщерята на Дарина Павлова - Паола, която се омъжи за бащата на детето си - Ханс, на средиземноморския остров Капри.

Паола, Ханс и синът им
Паола, Ханс и синът им

Двойката живее в САЩ, където Паола преподава йога. В края на миналата година тя стана майка на момченце, което е нейното малко чудо, тъй като Паола страда от ендометриоза и аденомиоза.

Вълшебното празненство е изпипано до най-малкия детайл. Булката блести в дълга бяла и ефирна рокля с две презрамки, ръкавици и дълго до земята було, а младоженецът и малкият шафер, синът на двойката, също са изцяло в бяло. Майката на булката бе избрала за себе си стилна дълга, синя рокля с едно рамо.

Дарина Павлова
Дарина Павлова

Сватбеният букет бе от огромни бели орхидеи. Римската катедрала, в която е сключен бракът, е украсена с букети от бели рози, а гостите вечерят насред градина с лимонови дръвчета, докато елегантна цигуларка им свири на живо.

"Прекарахме прекрасно с вас - Поли, Ханс и Дарина! Благодаря ви за вълнението, танците и смеха! Имаше и сълзи, но от радост!", написа в социалните мрежи актрисата Марта Вачкова, която е сред гостите заедно с дъщеря си Рада.

С перфектно сватбено тържество се откроява и единствената дъщеря на бизнесмена Спас Русев и съпругата му Диляна - Криста-Мария. Тя се венча за любимия си Джон в гръцка черква на хълма край Порто Хели, наричан "Монако на Гърция". Над 300 души присъстват на празника, продължил няколко дни в морския курорт в Арголида - регион в североизточната част на Пелопонес.

Криста-Мария
Криста-Мария

Криста-Мария е в изящна сребристобяла дълга рокля с презрамки, изработена специално за нея от известната кутюр дизайнерка с гръцки корени Селия Критариоти. Младоженецът е в бял костюм на неаполитанския дизайнер Мариано Рубиначи с букетче момини сълзи на ревера, каквито носи и бащата на булката.

Криста-Мария се запознава с любимия си Джон по време на следването си в Williams College, Масачузетс, САЩ.
Криста-Мария се запознава с любимия си Джон по време на следването си в Williams College, Масачузетс, САЩ.

Празненството е в разкошната луксозна вила, някога принадлежала на бившия гръцки крал Константин, а днес собственост на Спас Русев. Ваканционната къща е с архитектура, повлияна от арабския стил. В нея има 12 спални, частен плаж, шезлонги, голям 30-метров плувен басейн, красива сграда, покрита с марокански плочки, уникални мебели, но също и много картини и редки книги от колекциите на Русев.

По повод бляскавото събитие гръцките медии, някои от които го отразиха надълго и широко, нарекоха бащата на булката "гениален бизнесмен".

Спас Русев води дъщеря си Криста-Мария към олтара.
Спас Русев води дъщеря си Криста-Мария към олтара.

Според гръцкия сайт Mononews сватбата се е състояла в магическото място Агиос Емилианос (Свети Емилиан) и е била 4 дни - от четвъртък до неделя. Двойката е разменила любовните си клетви на 6 юли, а на следващия ден - неделя, празненството е продължило. Сватбената вечеря и партито са били на плажа Vinya Petrothalassa между Порто Хели и Ермиони.

Гръцките журналисти твърдят, че за сватбата е била наета израелска фирма, специализирана в организирането на събития, която да изработи декора и да се погрижи за детайлите.

Наследницата на собственика на "Виваком" и на сателитния оператор "Булсатком" се запознава със своя любим Джон по време на следването си в Williams College, Масачузетс, САЩ. В момента двамата живеят в Ню Йорк, където Криста-Мария работи за голям хедж фонд, а Джон е в "Бостън консултинг груп" (BCG).

С много внимание и отношение бива изпипана и красивата 12-часова сватба на Даниела и Динко Диневи в Свети Влас. Строителният предприемач и дългогодишната му половинка си казват "да" на граждански ритуал в Амфитеатъра, а по-рано през деня двойката скрепява връзката си и с църковен брак в църквата "Свети Власий", издигната от братя Диневи през 2009 г. Техни кумове са индустриалецът Николай Вълканов и неговата съпруга Румяна.

Даниела и Динко Диневи се врекоха във вечна вярност пред очите на кумовете си - индустриалеца Николай Вълканов и съпругата му Румяна.
Даниела и Динко Диневи се врекоха във вечна вярност пред очите на кумовете си - индустриалеца Николай Вълканов и съпругата му Румяна.

Булката прави впечатление със сватбена рокля на дизайнерката София Борисова и е отведена до олтара от баща си, както повелява традицията.

Гостите са посрещнати от струнен квартет "Дестини" сред приказна арка, декорирана с впечатляваща украса в цвят лавандула.

Сватбеното тържество се пренася на брега на морето сред елегантната атмосфера на ресторант "Адмирал". Младоженците са посрещнати с аплодисменти под звуците на Сватбения марш, изпълнен от симфоничния оркестър на Държавната опера - Бургас, под диригентската палка на Деян Павлов.

Празнична заря над главите на Даниела и Динко Диневи и кумовете им
Празнична заря над главите на Даниела и Динко Диневи и кумовете им

Първият сватбен танц е под звуците на най-чувственото танго от филма "Усещане за жена", а емоционален поздрав прави и синът на Динко и Даниела - Борис, който разчувства гостите с песента на Ерик Клептън "Прекрасна си тази вечер".

Зрелищна заря озари небето над Свети Влас точно след разрязването на сватбената торта.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене