Андреа Бочели забавлява с изпълнение на флейта Уил Смит и Ед Шийрън

Бочели с Уил Смит
СНИМКА: Инстаграм/andreabocelliofficial

Джони Деп беше специален гост на юбилейния концерт на италианеца в Тоскана

Андреа Бочели събра рояк от световни звезди в Лаятико, Тоскана, където организира серия от юбилейни концерти за 30 г.от началото на музикалната си кариера. В родното място на италианския тенор, където се намира неговият Театър на тишината, отидоха актьорите Джони Деп и Уил Смит, певецът Ед Шийрън. Шоуто е в рамките на три вечери – на 15, 17 и 19 юли и всяка от тях е с различна програма, чието съдържание е тайна за зрителите до последния момент.

Бочели с Ед Шийрън и Уил Смит
СНИМКА: Инстаграм/andreabocelliofficial
Бочели с Ед Шийрън и Уил Смит СНИМКА: Инстаграм/andreabocelliofficial

Бочели публикува в инстаграм много снимки от празника си, но също и от импровизациите си с флейта пред приятелите си. На видеото се вижда как се забавлява да свири пред Шийрън и Смит, когото се опитва да научи. Актьорът след това също се пробва на инструмента.

Бочели избра за място на събитието зоната, в която е роден през 1958 г. Структурата на Театъра на тишината е перфектно интегрирана в пейзажа на мястото,където е изграден през 2006 г.по искане на самия певец.

Бочели с Ед Шийрън
СНИМКА: Инстаграм/andreabocelliofficial
Бочели с Ед Шийрън СНИМКА: Инстаграм/andreabocelliofficial

Уил Смит беше поредната звезда,присъединила се към клуба от известни личности, участващи от години в спектаклите на Бочели. В клуба от дълго време са Брайън Мей от „Куин", Ерос Рамацоти, Джони Деп, Елиза, Ед Шийрън, Ръсел Кроу, Хосе Карерас, Пласидо Доминго, Дзукеро, Лаура Паузини,Тициано Феро, София Вергара и др. В юбилейните концерти сега участват и две от децата на тенора – Матео и Вирджиния.Билетите и за трите вечери бяха разпродадени още преди време. Всяка от вечерите събира по 9000 зрители в театъра. Много от снимките и видеокадрите с участието на звездите бяха публикувани в социалните мрежиот феновете им. 300 дрона бяха включени при реализирането на системата от светлинни ефекти за спектаклите. Сценографията е изключително технологична, за разлика от предишните концерти в същия театър. Тя е дело на екипа, реализиращ ефектите и за много от концертите на „Ролинг стоунс", „Пинк Флойд", Лейди Гага и Мадона.

Бочели с Брайън Мей
СНИМКА: Инстаграм/andreabocelliofficial
Бочели с Брайън Мей СНИМКА: Инстаграм/andreabocelliofficial

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене