Джей Ло вбесила Бен, когато извадила за филм дневника с любовните му бележки

Дженифър Лопес и Бен Афлек вероятно се готвят за бърза и безшумна раздяла. СНИМКА: РОЙТЕРС

Краткият брак на певицата и актьора може да се окаже най-скъпата им грешка – ще делят милиони без предбрачен договор

Разводът между Дженифър Лопес и Бен Афлек слага край не само на една от най-тъжните любовни истории, но вероятно и на един от най-необмислените брачни съюзи в Холивуд през последните години.

Американски медии разкриват, че певицата и актьорът не са имали предбрачен договор, което е голямо изключение в техните среди. Следователно всичките им приходи, печалби и активи, направени по време на брака им, са обща собственост, която подлежи на подялба при развода. И тук не става дума само за прословутото имение за 60 милиона долара, което двамата купиха миналата година с идеята да го превърнат в семеен дом за цял живот, а за още много милиони, спечелени от работата на всеки един от тях.

“Ню Йорк пост” отбелязва, че макар да са младоженци, двамата доста работят през последните две години. Носителят на “Оскар” се снима в два филма и продуцира други два. Това го нарежда сред най-високоплатените актьори за миналата година в класацията на “Форбс” с приходи от 38 млн. долара.

Булката Лопес пък не само пуска нов албум, но участва в четири филма, като два от тях и продуцира, тъй като са биографични. Благодарение на здравата ѝ работа

богатството ѝ вече е около 400 млн. долара,

а общото състояние на Бенифър, както медиите кръстиха звездната двойка, се оценява на 640 млн.

Очевидно предстоят здрава работа и солидни хонорари за адвокатите им как заработеното ще бъде поделено, още повече че разводът поне засега не изглежда като да е по взаимно съгласие. Молбата за него е внесена от певицата във Върховния съд на Лос Анджелис на 20 август – деня, в който с Афлек трябваше да празнуват две години от сватбата си. В нея тя посочва, че живеят разделени от 26 април, за което отдавна медиите съобщават.

До последно двамата обаче правят отчаяни опити да опровергават тези информации. Появяват се на публични места заедно. Ту свалят, ту махат венчалните си халки, което бе възприемано като знак, че се борят да спасят своя брак. Лопес отмени турнето за новия си албум с мотива, че иска да прекара повече време със семейството, но в крайна сметка

прекара самотна почивка в Италия

По същото време Бен Афлек се изнася от семейното им имение и все по-често е виждан в компанията на бившата си съпруга Дженифър Гарнър и трите им деца. Даже се твърди, че тя също се опитва да помогне в отношенията му с Лопес, тъй като е наясно каква голяма любов има между двамата.

Актьорът и певицата се запознават на снимачната площадка през 2003 г. Привличането им е магнетично и след няколко месеца вече са сгодени. Даже планират сватба, но изненадващо се разделят. Всеки поема по своя път. Женят се за други хора, създават деца с тях, но изведнъж отново остават сами и преоткриват силните си чувства.

“Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива - двадесет години търпение”, каза Лопес през 2022 г., след като обяви, че се омъжва за Бен и въпреки своята слава ще приеме неговата фамилия Афлек. Още тогава обаче някои хора, дори от близкото им обкръжение, гледат скептично на този брак, тъй като двамата са прекалено различни. Докато певицата обича да е в светлината на прожекторите, да захранва социалните мрежи със свои вълнуващи снимки и преживявания, борилият се дълги години с алкохолизъм актьор не понася публичността, особено тази за личния живот. Твърди се, че това е

основната причина и за първия им развален годеж преди 20 г.,

и когато се събират повторно, надълго разсъждават по този въпрос и си обещават да намерят златна среда, в която и двамата да са щастливи.

В момента, в който обявяват, че са женени обаче, папараците отново тръгват по петите им. Двамата са снимани да се разправят на публични места, като Афлек все по-често изглежда мрачен в компанията на съпругата си. Тъгата на лицето му е толкова видима, че се превръща в меме в социалните мрежи.

Първоначално приближени до звездната двойка твърдят, че това се дължи на неприязън към преследващите ги журналисти, а не на проблеми в отношенията им. Лопес и Афлек били по-влюбени от всякога и решени този път да останат заедно до края на живота си. Това вероятно е причината и да не сключат предбрачен договор, което сега ще усложни развода им. Би Би Си съобщи, че след подадената молба от Лопес двамата трябва да споделят пред съда всичко за финансовото си състояние, включително текущи приходи, разходи, имоти и дългове. Те имат 60-дневен срок да го направят и ако не го сторят, подлежат на санкция. Също така са задължени да разкриват всякакви промени във финансите си, докато няма окончателно споразумение за подялба на придобитото по време на брака.

Техни приближени твърдят, че

звездите се подготвят за безшумна и бърза раздяла,

тъй като са наясно, че всяко друго нещо ще повлияе лошо на кариерите им. Лопес вече се сблъска с разочарование, след като възпя любовта си към Афлек в албум и два филма, които не пожънаха особен успех. Тя бе инвестирала 20 млн. долара в това начинание, но едва ли ще си ги върне, тъй като интересът към тях е слаб.

Загубата на парите обаче е малка щета на фона на съобщения, че точно разкритие в единия от филмите е сложил край на брака им. “Дейли мейл” пише, че по време на снимките на “Най-великата любовна история, която никога не е разказвана” Лопес показва невероятен романтичен подарък, който Афлек ѝ дава за първата им Коледа, след като отново са заедно. Това е книга с всички любовни бележки и имейли, които ѝ е писал някога. Оказва се, че той ги е пазил близо 20 г. Когато вижда, че тя ги показва на сценариста на филма и обсъждат как да намерят подходящо място в него, актьорът е шокиран, тъй като ги смята за прекалено лични.

Семейното имение вече е на пазара за 68 млн. долара

Дженифър Лопес и Бен Афлек обявиха за продажба семейното си имение в Бевърли Хилс още преди да стане ясно, че се развеждат. Те купиха имота с 12 спални и 24 бани, който трябваше да бъде техен вечен дом, миналата година за 60 млн. долара. Сега са го пуснали на пазара за 68 млн.

55-годишната певица остана сама в него, след като 52-годишният актьор се изнесе в началото на лятото.

Първоначално той нае квартира за 100 000 долара месечно, но се появиха съобщения, че е на финалната права за купуване на ново имение за 20,5 млн. долара.

То е в близост до дома на бившата му съпруга Дженифър Гарнър. Двамата бяха женени между 2005 и 2018 г. Имат три деца и поддържат приятелски отношения. Когато е в нейната компания, на лицето на Афлек по-често се вижда усмивка, показват папарашки снимки от последните месеци.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене