Плутон за последно в Козирог - преразглеждане на отживялото

На 2 септември Плутон за последен път се връща ретрограден в последния градус на знак Козирог, оставайки там до 18 ноември.

Планетата е изобразена от Хадес, властелин на подземното царство в древногръцката митология. Има отношение към темите на знак Скорпион и няма никакво колебание да налага волята си и принципите за промяна и трансформация на човечеството. Познава старта и обожава края, защото то е повод за ново начало. Вълнува се от крайностите, дирижира прераждането, управлява невидимото и единствен сред планетите не се страхува от смъртта.

Движи се през астрологичното колело бавно и гостува на един зодиакален знак между 15 и 21 години.

Започна преходът през съзвездие Козирог на 26 януари 2008 г. Остави зад себе си 16 години с промени във всички сфери на живота. Направи ни по-мъдри и предпазливи. Разклати из основи устоите ни за мир, здраве, правила, закони, сигурност и ред.

След 18 ноември Плутон окончателно навлиза в знак Водолей и ще остане в неговите земи до 2043 г.

Преходът на Плутон между Козирог и Водолей ще има за цел да преразгледа старото и отживялото, като го остави в историята. В следващите 2 месеца ще анализира основите, ще отбере здравите тухлички, ще поправи покрива и ще прецени мъдро за всички хора, какво да съхрани и остави, за да гради новото време.

Използвайте времето за анализ на важни теми и окончателни решения по стари въпроси. Представете си, че утре завинаги напускате един дом и трябва да продължите живота си на друго място. Разгледайте дома си, мислите си, идеите си, плановете си, отношенията си и сложете в багажа си и колата онези, които са ви нужни, свидни и любими. Другото оставате в старата си къща. Продължете с малкото, но нужни и ценни вещи, хора, мисли и желания.

Последни грижи с живота си до края на ноември ще имат родените в последните 3 дни Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те трябва да приключат проекти, по които работят в последните 2-3 години.

Предизвикателно ще е времето за родените в последните 3 дни Овни, Раци и Везни. Тях съветвам да бъдат мъдри в изборите си, търпеливи в задачите си и уверени, че най-доброто предстои.

Желая на всички щастлив период!

С уважение,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене