Кайли Дженър изостави приятелките си заради Тимъти Шаламе

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе СНИМКА: Twitter/ @SeriesBrasil

Кайли Дженър почти изцяло се е откъснала от близкия си приятелски кръг, като според източници риалити звездата предпочита да прекарва цялото си време с гаджето си Тимъти Шаламе.

27-годишната красавица и 28-годишният актьор държат връзката си извън светлините на прожекторите, след като за първи път бяха свързани през април 2023 г.

През това време запознати разкриха, че Кайли бавно е започнала да се отдръпва от по-широкия си социален кръг и се е превърнала в "домошарка", подобно на по-големия си брат Роб Кардашиян, който не иска да бъде постоянно в медиите, пише dir.

"Кайли се превръща в брат си Роб, тя предпочита да си стои у дома през по-голямата част от времето", ​​разкрива ексклузивно източник пред DailyMail.com. "За Кайли най-важни са нейното семейство и нейните деца, а очевидно след тях фокусът й се насочва към Тимъти и връзката им."

Втори източник обясни, че само най-добрата приятелка на Кайли Анастасия "Стаси" Караниколау е останала в постоянна комуникация с основателя на Kylie Cosmetics. Стаси е човекът, на когото Кайли има най-голямо доверие в този момент от живота си. "Те са приятелки откакто бяха в средното училище и израснаха, учейки се как да се адаптират към славата заедно. Стаси знае, че повечето хора не я познават, но това не я интересува."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене