Роналдо и Джорджина се отдадоха на романтична почивка с яхта в Сен Тропе

Роналдо и Джорджина се отдадоха на романтична почивка с яхта в Сен Тропе
СНИМКА: инстаграм/ @georginagio

Кристиано Роналдо и дългогодишната му приятелка Джорджина Родригес се отдадоха романтична почивка с яхта в Сен Тропе.

От снимки на папараци се вижда, че двойката е без децата, което предизвика още повече слуховете, че са на меден месец, след като се заговори, че тайно са сключили брак. Самите звезди подхраниха наскоро спекулациите, че са официално сгодени, след като се появиха в Youtube канала на Роналдо с брачни халки, припомня Daily Mail.

Историята на двойката започна през 2016 г., когато Кристиано срещна Джорджина в магазин на Gucci, където по това време тя работи като продавач-консултант.

Родригрес сама призна в интервю за сп. Elle, че случайната им среща е била съдбовна и "любов от пръв поглед": "Първата ми среща с Роналдо беше в Gucci, където работех като продавач-консултант. Няколко дни по-късно се видяхме отново на събитие на друга марка. Тогава можехме да поговорим в спокойна атмосфера, извън работната ми среда. И за двамата това беше любов от пръв поглед."

Двамата имат две общи деца - Алана и Есмералда. Най-големият син на Роналдо Кристиано-младши е роден в Съединените щати през 2010 г., но е отгледан в Испания. Самоличността на майка му е неизвестна. През юни 2017 г. тогавашната звезда на Реал Мадрид изненада феновете си с новината, че е посрещнал и близнаците Ева и Матео чрез сурогатна майка, пише dir.bg.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ако се чувствате самотни във връзката
Защо на някои хора им е трудно да кажат „Обичам те“?
Какво е възмущавало Лили Иванова и Бадема в СССР?
Мъжете с какви черти на лицето изневеряват?
Мария Бакалова и френският актьор Гийом Кане са в журито на “Синелибри”

Напишете дума/думи за търсене