Вестник "Тук" във всеки дом

На 5 декември стартира рекламният седмичник "Тук" - най-новото издание на "Вестникарска група България"

От тази събота, 5 декември, един нов вестник ще ви намира точно там, където сте. Вестник “Тук” е рекламен седмичник и е най-новият продукт на “Вестникарска група България”. Той ще влиза в домовете ви във формат А2, който е два пъти по-голям от размера на вестниците на пазара.

Но най-важното - “Тук” ще се доставя безплатно в събота сутрин до пощенската кутия на 67 250 адреса. Засега в широкия център на София, скоро и в цялата столица.

Така заедно с кафето си софиянци ще могат да започват уикенда си с “Тук”. Без да се занимават с абонамент, вестникът просто ще идва в домовете им. Едни от първите читатели на новото издание ще бъдат и легендите Лили Иванова и Васил Найденов, които, както е известно, живеят в едни от централните части на столицата.

“Тук” е създаден по модела на рекламните вестници, които повече от две десетилетия събират успех и хиляди читатели в цяла Западна Европа и най-вече в Германия.

Вестникът ще бъде доставян до адреси, които предварително са били проверени - там действително живеят или работят хора, обяснява главният редактор на “Тук” Иван Генов. Той е бивш кадър на вестниците с марка “Труд” и съвсем доскоро бе зам.-главен редактор на "Хай клуб".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене