Зимна мода 2010

Черното и тъмните тонове - кафяво, сиво, керемидено: това е основният тренд за зима 2010. Колекциите на водещите световни дизайнери са издържани именно в тези нюанси.

Факт е, че черното прави силуета по-строен и елегантен. Обаче ако се спрете единствено на него, рискувате да се сдобиете със скучно и строго излъчване. Съветът на дизайнерите е черното да се комбинира с контрастни светли тонове, принтове и ярки акценти, които придават пикантна нотка на облеклото. През този сезон комбинацията от черно и бяло се завръща с гръм и трясък.

Съчетанието на червено и черно придава фатален вид, който отново е на мода. Водещите дизайнери поставят акцента върху черните аксесоари, които се носят с яркочервени рокли.

Но червеното не е просто червено. То започва от оранжево, минава през лилаво и бордо, за да стигне до почти скандални яркорозови нюанси. Така че спокойно можете да изберете този оттенък, с който се чувствате най-добре.
Карето е на особна почит и тази зима.

Можете да му се радвате в шотландския му вариант или пък да заложите на по-небрежни хипи модели. За любителите на оригиналните аксесоари са чантите с огромен размер, шаловете (но вече не обемисти, а маломерни) или пареото - отново на квадратчета.

Полъх от 80-те години носят саката с подплънки. Наистина изглеждат ретро, но пък са страшно актуални и подхождат на всяка фигура.
Този сезон са облагодетелствани любителите на мощните мотори и високите скорости: защото на мода идват рокерските якета и тесните кожени панталони. А също и избелените джинси, тишъртите със скандални надписи, чантите с ресни, кожените колани и, разбира се, високите ботуши.

Ако искате да си придадете тайнствен вид, за вас е тенденцията, която набляга на плетените шалове, полите и роклите с волани, бродериите и масивните бижута. И за да засилите любопитството на околните - високи рибарски ботуши с равна подметка.
Сред аксесоарите особено актуални са ръкавиците без пръсти, коланите с огромна тока и велурените чанти, обшити с черни мъниста.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа
Жена, изнасилена от Пи Диди: Заплаши да нареже лицето ми с нож. Той е замесен в убийството на Тупак

Напишете дума/думи за търсене