Съвършената Алба

Блестящата и неотразима Джесика Алба твърди, че тренировките за един голям летен екшън не се различават особено от това, което тя върши ежедневно за поддържане на забележителната си форма.

Що се отнася до нейния специфичен режим, Джесика твърди, че не е толкова труден, както може би някой подозира. „Когато съм добре и когато се чувствам истински отдадена, тренирам три, четири пъти седмично. В залата правя десет минути фитнес и вдигам малко тежести. Това е. В действителност не тренирам с часове, защото мразя това и лесно се отегчавам. Започвам да се чувствам като някой хамстер във въртящ се барабан, ако е твърде продължително."

Как успява да се справи с потискащата психиката пътечка? „Ами като всеки друг. Слушам музика и гледам телевизия", отговаря тя. „Чета списания и говоря с приятелки. Основно, правя нещо, което отклонява вниманието ми от нея."

Тя се усмихва и добавя, че когато не може да понася повече залата, офейква навън. „Наистина обичам да скитосвам, което е една прекрасна почивка от пътечката", казва тя.

Що се отнася до диетичните трикове, Алба добавя: „Не обичам диетите като цяло. Ни най-малко. Опитвам се стоя далеч от консервантите и генно модифицираните храни. Ям колкото е възможно повече прясна храна." Краткотрайните диети трябва да се забравят. „Никога не съм се подлагала на побъркани диети. Като дете бях вегетарианка. Беше някакъв избор. Когато играех в „Тъмния ангел", се придържах към строга диета, защото трябваше да имам мускули. Налагаше се да приемам много протеини. Беше трудно, защото трябваше да се тъпча много, за да наедрея, а това не ми доставяше удоволствие. Основното в плана беше боди билдинг. Всичко, което правех, е да тренирам, да ям и да спя. На никого не го препоръчвам."

Още от диетите на Холивуд може да прочетете в книгата "НАРЪЧНИК ЗА ТАЙНИТЕ
НА ХОЛИВУДСКИТЕ ДИЕТИ" на издателство "Сиела".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа
Жена, изнасилена от Пи Диди: Заплаши да нареже лицето ми с нож. Той е замесен в убийството на Тупак

Напишете дума/думи за търсене