Сексскандал! Гимнастичка: Обарваше ни дупетата

Анастасия Назаренко се оплака

Олимпийската шампионка Анастасия Назаренко обвини треньор в интимен тормоз

Голям сексскандал избухна в руската художествена гимнастика. Похотлив треньор опипва задните части на млади гимнастички. Разкритието прави олимпийската шампионка Анастасия Назаренко. Бившата гимнастичка само преди дни навърши 31 години и в момента работи като фитнес инструктор. 

Тя печели злато в многобоя на олимпийските игри през 2012 г. в Лондон, а освен това има по три златни медала от световни и европейски първенства. Едва сега обаче набира смелост да разкаже за интимния тормоз. Дори не назовава конкретно името на треньора си, но става ясно, че той е от мъжки пол.

"С моята история искам да защитя децата и да предупредя родителите. Отличен треньор е, опитен, професионалист. Но обича да докосва момичетата по задните части", разказа Назаренко.

Шампионката има разголени фотосесии
Шампионката има разголени фотосесии

"В някакъв момент ми се разкрещя и ме изгони от тренировка. Дойдох в офиса и му се извиних. Той ми прости и пожела да ме прегърне. Започна да ме докосва, където не трябва. И това се случваше доста често", продължава Анастасия. 

Руската гимнастичка обича да провокира
Руската гимнастичка обича да провокира

"Не съм го разказвала досега, защото ме беше страх и срам. Сега реших да го направя заради всички момичета, които гледат това интервю. Нека не се притесняват да споделят с близките си и да потърсят помощ", предупреждава олимпийската шампионка в художествената гимнастика. Скандалът бе коментиран и от ръководителя на руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер. 

"Не съм чувала за такова нещо. Никога не сме имали подобни оплаквания. Имаше мъже-хореографи, но всички те бяха много добре възпитани и интелигентни", отговори Винер. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене